Starter at afmontere “Scalextric” Cuatro Caminos

Starter at afmontere

Disse begyndte den 18. januar, når "Scalextric" blev lukket for trafik. Siden da, trafikpropper er konstante. Selv er forblevet åben to kørebaner i hver retning, har de ikke været tilstrækkelig til at styre trafikken. Hverken de tilstødende gader har været i stand til at modstå presset Kredsløbssygdomme: Chauffører klager over, at måde som Raimundo Fernández de Villaverde, José Abascal, Cea Bermúdez eller dronning Victoria er konstant sidder fast.Byplanlægning, Pio Garcia Escudero, meddelt, at arbejdet vil blive udført forsøger at medføre mindst mulig gene for naboerne. Men sandheden er, at de mener, at situationen vil forværres indtil slutningen af ​​april, hvor arbejderne færdig demontering de 3.700 tons asfalt, der gør passagen. Så følger de værker og, i februar 2005, vil færdiggøre reformen. Så bilister vil frigive en tunnel af 539 meter i længden, mens fodgængere vil have adgang til en ny plads.Flyover måler 384 meter, hvoraf 152 er i luften. Tres operatører opdele platformen 105 stykker; hver er pakket i cirka 15 dele (for at gøre dem mere håndterbare), der vejer 24 til 50 tons. Den første sektion, der skal demonteres vil være i fokus sidste til at blive afgjort i 1969. De langsgående snit er lavet med et system af motoriseret sav disk, mens den tværgående udføres med diamant wire.

Disse job vil køre dag og, startende kl 11, en kran vil tage brikkerne til lastbiler. Her overgangen til et genbrugsanlæg beliggende i Legazpi, som vil blive omdannet til grus. Når suset begynder, ophøre med denne aktivitet, for at lette cirkulation og kompliceret.

For at forenkle opgaver demontering (som vil ende i slutningen af ​​april), har det gjort det muligt et stillads, hvis højde svarer til, at en fem-etagers bygning. Denne struktur vil flytte til højre eller venstre, når de arbejder fremskridt. De samlede udgifter til det arbejde vil være 1,1 millioner euro (183 millioner ESP).García Escudero har erkendt, at trafikken er blevet værre i området, på trods af de tegn, der er blevet placeret før rundkørslen. Fra Institut for Safety notat, at "indtil folk tager nye ruter, vil nogle syltetøj danne", og håbede, at situationen normaliseres i to uger (inkluderer "El País").

Selv om det har styrket tilstedeværelsen af ​​kommunale politi i Cuatro Caminos, har den socialistiske byrådsmedlem Pedro Satine meldt savnet effektiv. I borgmesterens opfattelse, "der er dårlig skiltning værker, ikke rapporteret alternative ruter og er ikke øget offentlig transport".

I alt har rådet behandlet 141 sanktioner (på mellem 4601 og 18.000 euro) i 2003. Alle af dem var på grund af manglende tilladelser eller svigt i den korrekte tilladelse til at uploade rejsende i Madrid. Taxachauffører mener, at denne foranstaltning er utilstrækkelig og har bedt Konsistorium til straks inddrage driftstilladelsen disse chauffører, som har en negativ indflydelse på billedet af erhvervet.Hertil kommer, at denne gruppe hævder, at det er nødvendigt at overvåge mere nidkært varevogne: "Det er lykkedes at slette tegnene, men arbejder stadig i lufthavnen," siger Julio Sanz, talsmand for sammenslutningen af ​​Taxi (inkluderer "El Mundo" ). Hidtil har kommunen allerede bebudet, at lastning og losning passagerer i Barajas lufthavnen vil blive reguleret.