Kia Optima 2016 priser og utstyr

Kia Prisene for fjerde generasjon Kia OptimaKia Prisene for fjerde generasjon Kia OptimaKia Prisene for fjerde generasjon Kia OptimaKia Prisene for fjerde generasjon Kia Optima

en million Kia Optima De sirkulerer i verden. Den er produsert i Korea, Kina og USA og den splitter ønsker å være en mester i Europa. Nå kommer en ny generasjon av sedan Kia, går inn med kraft et D-segment noe svekket i Spania. I 2015, dette segmentet lukket med en 8 prosent markedsandel, men er ventet å gå for å vokse i årene som kommer. 2016 er forventet å nå mer enn 90.000 enheter solgt i vårt land og røre 100.000 enheter innen 2017, og oppnå en markedsandel på ni prosent. og Kia Han ønsker å samarbeide i denne forbindelse.

For det kommende året, merket planer om å nå 2.000 enheter solgt i Spania av fjerde generasjon av Kia Optima, som gjennom 2016 vil bli innført noen nye familiemedlemmer. I januar, er nå å selge sedan kroppen, og i siste kvartal av året vil gjøre sitt utseende den kjente versjonen, vogn, inspirert av konseptet Kia Sportspace presentert på bilutstillingen i Genève 2015 og sporty Kia Optima GT, som den utmerker seg ved sin kraft på 245 hk og mer dynamisk enn resten av driving range. Det vil også presentere et bilde i tråd med sin sportslige karakter, som en fremtredende design og slående støtfangere, skinnende svart stig og en subtil bakre diffuser med to eksosutslipp og GT-logoen. Også det gjør dens utseende og plug-in hybrid variant versjoner GT linje, karakterisert ved en sportslige utseende, men er utstyrt med en konvensjonell motor.

Kia Optima: forskjellen ser og føler

Selv om den nye Optima ikke opplever en radikal endring fra dagens modell, det er viktige forskjeller. Ny grill, nå integrert i frontlykter og ny grill. bak optikk ny design og nye høst bakluken. Det er en høy centimeter lengre, noe som påvirker positivt på det interne kapasitet. Årsakene til kjøp? Design og avansert teknologi. I denne forstand omfatter den nye Kia Optima bremsesystem nødsdetektor fotgjengere, adaptiv hastighetskontroll, dødvinkelen deteksjon, varsling bakre trafikk, systemvedlikehold støtteskinne og anerkjennelse systemsignaler trafikk.

I nr intelligent teknologi, den nye Kia Optima inkluderer blant annet trådløs lader, kamera 360º og bi-xenon adaptive frontlykter. Tilkobling, kontonummer med 7-tommers navigator 7 års gratis kartoppdatering. Det inkluderer også Harman Kardon lydsystem. Dessuten er Kia Optima utstyrt med håndfri trunk åpning, bakre USB-lader og elektrisk parkeringsbrems. Sikkerhet, den nye Kia Optima akkurat EuroNCAP 5 premierer.

Hvis vi snakker om mekanikere, hittil bare tilbys med 1,7 CRDi dieselmotoren 141 hk (inntil ankomsten av GT-versjon), som retter seg mot et gjennomsnittlig forbruk på 4,2 l / 100 km og CO2-utslipp på 116 g / km. Og tre utførelser er: Concept, Drive og Emotion. På sistnevnte Luxury Pack tilbys.

Prisene forfremmelse inkludert (uten Pive Plan)

Kia Optima 1.7 CRDi VGT CONCEPT Eco-Dyn: 21,704 €

Kia Optima 1.7 CRDi VGT DRIVE Eco-Dyn: 24204 €

Kia Optima 1.7 CRDi VGT Eco-Dyn DCT DRIVE: 26,204 €

Kia Optima 1.7 CRDi VGT Eco-Dyn følelser: 27,554 €

Kia Optima 1.7 CRDi VGT DCT Eco-Dyn følelser: 29,554 €

Kia Optima 1.7 CRDi VGT EMOTION DCT (Luxury Pack): 31,554 €

Du kan være interessert

Kia Optima drive 2016

Kia og dens super teknologi

Kia Optima Hybrid