Den ideelle kandidat til premierminister bil

Biler til kandidater til den spanske regeringBiler til kandidater til den spanske regeringBiler til kandidater til den spanske regeringBiler til kandidater til den spanske regering

Mariano Rajoy (PP)

Mariano Rajoy (PP): Audi A4

Hvis den nuværende premierminister og kandidat til Populære fest, Mariano Rajoy, havde bedt en bil i brevet til de vise mænd mener vi, det ville være en præmie sedan. En bil, der kan rejse komfortabelt med chauffør, dets institutionelle og statslige tiltag. Hvis igen vinde valget og blive præsident, til flytningen fra Moncloa, kunne en Audi A6 være perfekt til Mariano; Hvis du taber, måske den nye Audi A4 er tilstrækkelig til at bevæge sig væk fra sin politik og Galicia ferie tilbagetog.

Pedro Sánchez (PSOE)

Pedro Sánchez (PSOE): Ford Mondeo Vignale

Med den elegante attitude af kandidat praler PSOE, Pedro Sánchez, Ford Mondeo Vignale kunne rief ringfinger. En bil også fremstillet i Spanien og repræsenterer den maksimale elegance og eksklusivitet inden for intervallet Ford Mondeo. Men da Pedro Sánchez ejer en Peugeot, måske en ny Peugeot 508 vil demonstrerer mulige ture til Moncloa. Men altid en stor bil for at få hele din familie, og hvid, selvfølgelig, som deres skjorter.

Albert Rivera (Citizens)

Albert Rivera (borgere): Seat Ibiza

Der vil være forskellige grunde til kandidaten borgere statsministeren, Albert Rivera, valgte en bil rækkevidde plads. For eksempel, catalansk er den eneste kandidat, og da mærke har sit logistikcenter i Martorell (Barcelona), vi giver Rivera er nu flaget Seat Ibiza bil. Hertil kommer, en af ​​hans foretrukne musik grupper er Bast, er det netop Martorell naboer. Hvis Seat Ibiza er for lille, kunne Albert Rivera vælge en Seat León Connect, version med flere tilslutningsmuligheder for kandidatlandenes Borgerne kan slutte telefonen til bilen.

Pablo Iglesias (Vi kan)

Pablo Iglesias (Vi kan): Citroën C4 Cactus

Pablo Iglesias Det er, sammen med Rivera, der lover en 'ny politik'. Kandidat Vi kan Han har kritiseret brugen af ​​tjenestebiler af politikere, hvad han ser som et spild i moderne tid. Så for dine bilture er så effektiv som muligt, vi tildeler til Pablo Iglesias en Citroen C4 Cactus. French SUV, fremstillet i Spanien, er også en af ​​disse biler, der repræsenterer den frie ånd på fire hjul, som også rammer den Iglesias. Hvis han ønskede at være så effektiv som muligt, kan du altid ty til en hundrede procent elbil, såsom en Nissan Leaf.

Alberto Garzón (Izquierda Unida-Populære Unity)

Alberto Garzón (Populære Union): el-cykel

Repræsentant Populære Unity-Izquierda Unida 20D til valget, Alberto Garzón, Det er ikke meget glad for tjenestekøretøjer. Derfor ville det mest logiske ting for ham at give ham en elektrisk cykel, en overføring hundrede procent rene med, at også gøre sport.

Vidste du at ...?

Sidste mandag, 7. december, de fire største politiske partier, der vil fratage for at være vinderne af parlamentsvalget deltog i en debat fire. Deres repræsentanter deltog studierne af Antena 3, mødested af debatten, følgende biler: Soraya Saenz de Santamaria (PP), i en Renault Laguna; Pedro Sánchez (PSOE), i en Toyota Prius; Albert Rivera (borgere) i en Mercedes varevogn; Pablo Iglesias (Vi kan) i en Citroen C4.

- Du kan også være interesseret i:

PSOE forslag om emner af motor og trafik.

Spirituskørsel politikere ofte eksempel ...