Versioner af biler mere specielle og iøjnefaldende

Særlige udgaver af sjældne og usædvanlige bilerSærlige udgaver af sjældne og usædvanlige bilerSærlige udgaver af sjældne og usædvanlige bilerSærlige udgaver af sjældne og usædvanlige biler

Fantasi og originalitet, to værdier, som ofte ikke har nogen plads i bildesign. Sommetider de ansvarlige for styling nogle bilproducenter har ønsket at overraske både den brede offentlighed, at det endelige resultat ikke har været meget god. Og hvis ikke, denne samling af Flere versioner og prangende biler.

Volkswagen Polo Harlequin

lyse og farverige wore ydre legeme Volkswagen Polo Harlequin, en af ​​de biler, der næsten ikke kan gå ubemærket hen i begyndelsen af ​​90'erne i sidste århundrede.

Hyundai Tucson / ix35 Walking Dead EditionHyundai Tucson / ix 35 Walking Dead Edition

den Hyundai ix35 (Tucson på nogle markeder) Det var på markedet en specialudgave kaldet The Walking Dead Edition, i klar henvisning til berømte tv-serie om zombier. I denne SUV krop, det mest slående element vi fandt det i en silketryk, der efterlignede hænderne på flere udøde.

Smart ForJeremy

Da han præsenterede sig selv som prototype, mange troede ikke kommer til at ske til produktion så dristigt design. Men Smart endelig ja det blev besluttet at sælge en håndfuld enheder af den oprindelige ForJeremy, en ental ForTwo forrige generation med vinger på bagsiden af ​​kroppen.

Spark Woody Wagon Chvrolet

den Spark Woody Wagon Chervolet Det var en oprindelige by- bil der på den ene side, hyldede både "woodies" eller familiebiler med trædele, der blev meget berømt i USA, og for det andet, også hyldede verden af ​​surfing.

Warner Bros Chevrolet VenturaChevrolet Venture Warner Bros Edition

den Chevrolet Venture minivan Han blev handlet mellem 2000 og 2003 én ved navn versionen Warner Bros Edition. Den officielle logo for denne berømte tv-producer, film og animerede serie kiggede i nogle dele af bilen. Forhandlere i USA, er denne specielle udgave tilbydes med alle former for merchandising af animerede figurer Snurre Snup, Porky, Daffy Duck, Tweety og Sylvester.

Jeep Wrangler Call of Duty Edition

En kriger bil, en reel bæst af terræn og ekstrem kørsel som jeep Wrangler også det solgt en speciel version, kaldet Call of Duty Edition, i klar henvisning til den berømte krigsspil.

Land Rover Defender Tomb Raider

Den berømte heltinde Lara Croft det populære videospil Tomb Raider havde også sin "gade bil"I dette tilfælde en fed variant Land Rover Defender med alle former for eksterne enheder.

Triumph TR7 Car KoksTriumph TR7 Car Koks

Resultatet af et samarbejde mellem mærke Triumph, producent denim tøj Levis og læskedrikke gigant Coca-Cola blev født denne ejendommelige Triumph TR7 koks bil, en TR7 af tiden, det ydre legeme simulerer farverne derefter kiggede soda dåser og koks.

Fiat 500 Barbie

Ja, som du læser. Fiat Han udviklede et par år siden en såkaldt udgave 500 Barbie Edition, en meget speciel bil, der var løbende blink til den mest berømte dukke i historien. Det siges, at han siges ... at Ken var meget vred, fordi han ønskede også at have deres egen 500 ...

Smart ForTwo Passion Pink

den mindre tvivlsomme smag, Smart ForTwo Passion Pink Han var at sætte deres strejf af farve, hvor han gik. En af de få enheder, der blev produceret blev solgt på auktion for velgørenhed i Storbritannien.

Citroën DS3 Cabrio med fordel

Citroën og mærke kosmetik og kvinder Benefit De samarbejdede også at give liv til en konvertible mest smarte og glamourøse: den Citroën DS3 Cabrio med fordel. Kører du eller din makeup? For din sikkerhed, ikke gøre to ting på en gang ...

Mitsubishi iMiEV Hello Kitty

Den fiktive karakter udtænkt hello Kitty, et fænomen både Japan som i mange andre dele af verden, har det også tjent til at navngive en speciel version udviklet på elbil Mitsubishi iMiEV.