Jeg er Civil Guard og jeg var nødt til at patruljere med biler i dårlig stand

Jeg er Civil Guard og jeg var nødt til at patruljere med biler i dårlig stand

På det seneste de er kommet for dagens lys adskillige kontroversielle spørgsmål Civil vagt, som tilstanden af Bil flåde, nogle af dem med mange kilometer i livet, nogle gange for mange. Vi har fundet en agent villige til at tale, men naturligvis ønsker at holde anonym. Alt derefter fortælles (personligt), har vi undgået inkluderer placeringer eller data, som kunne identificere dig. Vi taler ikke om en 'loft' Guardia Civil, men en person, der er steget gennem forskellige skalaer og ved, hvad der foregår benemérita. Ja, han ønskede at understrege, at efter disse ord, er der kun en kritik af noget, du synes ikke fungerer korrekt, som i mange andre virksomheder med andre punchy spørgsmål og der ikke kan lide deres ansatte. Det betyder ikke, at du ikke føler dig stolt af hans arbejde, som han aftalt kald og tøv ikke med at stræbe efter.

Dette er en af ​​mange historier biler med Civil Guard patruljering:

"Mange af os har minder fra den gamle Citroën ZX den Civil Guard, patruljering landsbyer i den 'dybe' Spanien og selvom Fortjenstfuldt har udviklet sig betydeligt i sine beføjelser, har den flåde af køretøjer til rådighed for dig ikke gjort så meget.

Talrige er provinserne Spanien i hvilke bestræbelser på at beskytte den offentlige sikkerhed De udfører med køretøjer over 400.000 kilometer, forskellige modeller som Opel Astra, Renault Megane eller Nissan X-Trail, med mere end 10 års antikken og endda nogle Nissan Terrano eller Nissan Almera, med mere end 15 år. Bemærk venligst, at biler er med dem, der udfører opgaver, der spænder fra simpel overvågning til de farligste stræben.

Måske mest bemærkelsesværdige af alt sagen er, at nogle medlemmer af Civil Guard sige disse køretøjer passerer ITV (Vehicle Inspection), fordi det er holdt i militære centre og ikke i almindelige sæsoner. Sidstnævnte, tvivlende lade bilen i disse -de særlige betingelser for visse køretøjer Guardia Bygnings- ved inspektionen.

Der er nu en lang række faglige foreninger væbnet Institute som de har fordømt denne situation, som lægger fare berygtede agenter. Vi taler om Spanske sammenslutning af civile vagter, Unified Association of Civil garder og civile vagter Union, blandt andre.

Denne situation er set fra et synspunkt af andre politistyrker langt ude, da langt de fleste af dem bruger den leje metode som en løsning på aldringen af ​​deres transportsystem i tilfældet med den borgerlige Guard det bruges kun til et fåtal af sin vognpark.

En anden udbredt klage fra medlemmer af kroppen er den uretfærdig fordeling af nye køretøjer, da langt de fleste af dem, er de udelukkende anvendes af lederne, for den eneste opgave at overvåge arbejdet i de vagter på pligt eller at deltage i møder, forlader mest forværret for patruljer og selv forårsager, på et tidspunkt da ingen køretøj med at arbejde, mens kontrolgruppen er i garagen sikker.

Jeg kan stadig huske nogle historier, ligesom den morgen, hvor to af mine kolleger blev tvunget til at patruljere med en af ​​disse køretøjer, skræmmende at gå fra 80 km / t, fordi vibrationerne og staten generelt ikke giver præcis ' tillid. Et par minutter efter hans afgang, de måtte stoppe på den hårde skulder og kalder kranen, en ventetid på en time, ud over hvad der er langsom til at vende tilbage til kasernen, lad dem 'offside' og ude af stand til at deltage en nødsituation, der opstod på det tidspunkt.

Så ikke underligt, jeg læste i nyhederne situationer som den Civil Guard, der havde en ulykke og blev expedientado af hans overordnede, efter at han fordømte køretøjets tilstand var årsag til hændelsen ved rattet.

Desværre, ting som dette sker næsten dagligt, men ikke rapporteret at undgå repressalier, da den militariserede systemet fortsætter grund til at have en højere rang i næsten 100 procent af tilfældene, hvilket ikke er slet ikke fair. Og så jeg være anonym, men jeg besluttede at tale, fordi jeg synes, det er vigtigt, at medierne ekko af, hvad der sker gjort. "

Du kan også være interesseret

Den civile Guard, forstyrre med tv og med Carlos Baute

En Civil Guard kan også godt lide sportsvogne

Har du laver fejl i overfyldte Civil Guard ulykke?

De beder om Civil Guard fængsel for at opfinde bøder