Bedste sports øjeblik: P1, LaFerrari, 918 Spyder …

Bedste sports øjeblikBedste sports øjeblikBedste sports øjeblikBedste sports øjeblik

McLaren P1 hybrid 916 hk

Siden de første rapporter om P1, nogle af lederne af McLaren Automotive meget høje bar ... næsten fik i himlen. "med den nye P1, McLaren Han ønsker at udvikle den bedste sports historie". Nå, lidt efter lidt, vi ved mere om denne sport fremmede.

McLaren P1

Den spektakulære design, der grænser op til æstetik af rumskibe af filmene er kun den første appel McLaren P1, fordi det, der virkelig betyder noget, er ikke, hvad der møder øjet. I sine tekniske gener, har vi en hybrid-system, hvor flere elementer konvergerer. Først en bageste motor V8 twin 3,8 opdateret og med en maksimal effekt på 737 hk ved 7.500 rpm, mens den maksimale moment falder i 73,41 mkg fra 4.000 rpm. Koblet til motorbenzin, P1 Den indeholder en elmotor af 179 hk at, på visse tidspunkter brugt al sin magt for at støtte benzinmotor gennem systemet IPAs (Øjeblikkelig Power Assist System). På dette tidspunkt, den McLaren P1 Du kan prale af en maksimal effekt på 916 CV, mens maksimalt drejningsmoment på hybrid-system Det står på omkring Stratosfærisk 91.77 mkg.

Med denne avancerede hybrid teknologi, den McLaren P1 Det kan prale af en stor sammenhæng mellem ydelse og brændstofforbrug, med en hastighed elektronisk begrænset til 350 km / t, acceleration fra 0 til 100 km / t på mindre end tre sekunder, og en utrolig gennemsnitlige niveau for CO2-udledning under 200 g / km. Mere om McLaren P1.

laferrariLaferrari, hurtigere end Enzo

Sport og imponerende alternativ til hybrid teknologi McLaren P1 Han kommer fra hånden af ​​Ferrari. Debuterede i 2013 Geneve Motor Show, den nye laferrari markerer et før og efter i succeshistorien om underskrivelsen af Prancing Horse. På sin forside, silhuet og døre åbne élitro type eller Insectoid, nogle kategoriseret det som efterfølger til den legendariske Enzo. Og det lader til, at disse udtalelser er mere end tilstrækkelige, som den første test kredsløb, da det nye LaFerrari Han har med succes gennemført en tilbagevenden til Fioran kredsløbeller 1 minut og 20 sekunder, med ca. 5 sekunder hurtigere end Enzo og næsten 3 sekunder hurtigere end F12 Berlinetta seneste.

I de tekniske tarme af Ferrari LaFerrai, finder vi en motor Benzin 6.3 V12 800 hk ved 9.250 rpm, ledsaget af en elektromotor 120 kW (ca. 163 hk). På visse tidspunkter, den samlede effekt af LaFerrari hybrid systemet når den ublu tal 963 CV. I denne hybrid-system er der også en elektrisk generator / motor, som er ansvarlig for at levere energi til andre hjælpeelementer, der kræver elektricitet. Mere om laferrari

Porsche 918 SpyderPorsche 918 Spyder, forstadiet

Trio esser Ferrari, McLaren og Porsche, den 918 Spyder underskrift Stuttgart Det har den ære at tage føringen i udviklingen af ​​hybrid teknologi anvendt på superbiler, bebuder både projektet og den endelige produktion bilen et par måneder før LaFerrari og P1.


Nedenfor dens aerodynamiske krop, den Porsche 918 Spyder skjuler en hybrid drivmodus i serie / parallel dannet af to elektromotorer anbragt foran og på bagakslen, ud over en central V8 benzinmotor med en slagvolumen 4,6 liter og mere end 570 hk. De to elektriske motorer sammen totale effekt 170 kW (ca. 218 hk). Det kombinerede output af hybridsystemet erklæret overstiger 770 CV, mens drejningsmomentet på visse tidspunkter også overstige 750 Nm. Den helt arsenal af ren og skær kraft overføres til vejen gennem det kendte automatiske dobbelt kobling PDK syv marcher.

Sporting legitimationsoplysninger er et godt stykke over oprindeligt forventet af håndværkere og ingeniører i Stuttgart virksomhed. Med de to-tiden World Rally Championship, Walter Röhrl give det bedste af sig selv i udviklingen af 918 Spyder, Denne nye hybrid bæst lykkedes at fuldføre en lap i Nurburgring en utrolig rekord 7 minutter 14 sekunder, Han slår selv den tid, han opnåede i sin tid en af ​​de myter Porsche, den Carrera GT, som turnerede mere end 20 kilometer fra denne rute i 7:32. Mere om den Porsche 918 Spyder.

Honda NSXHonda NSX, Ferrari vender tilbage japansk

Tag til kalenderåret: 2015. Ifølge officielle oplysninger fra Honda, vil dette blive året for den kommercielle debut i den nye Honda NSX XXI århundrede.

En af de vigtigste nyskabelser i Honda NSX er indarbejdelsen af ​​nye hybrid sport AWD-system der er akronymet SH-AWD (Af engelske ord Super Handling All Wheel Drive). I denne teknologi i centrum én V6 ny benzinmotor med variabel ventilstyring VTEC, direkte injektion, centralt monteret og virker på baghjulene. På den anden side, finder vi to elektromotorer forbundet til forhjulene. De er ansvarlig for at styre rotationshastigheden af ​​hvert hjul i en kurve, stigende eller faldende afhængigt af omstændighederne i hvert vejgreb. For at overføre al den kraft og moment, har Honda-koncernen udviklet en ny automatisk dobbelt kobling. Ved siden af ​​dette, er det forbundet med en anden lille elektromotor. Faktisk dette system SH-AWD Det bliver testet af Honda i forskellige prototyper, der er baseret en Accord med amerikanske specifikationer. I disse prototyper, den automatiske dobbelt kobling er syv hastigheder og forbrændingsmotoren er en V6, i dette tilfælde med en slagvolumen på 3,5 liter.

Med hensyn til fordele, for nu officielt har de ikke avancerede data, men det forventes, at de endelige specifikationer er enestående. Nogle Internet rygte mølle vover at annoncere en samlet kapacitet på alle Hybrid-system 406 CV, med acceleration fra 0 til 100 km / t på mindre end fem sekunder. Men det er mere end sandsynligt, at disse foreløbige data vil blive væsentligt forbedret i de kommende måneder, når fordele til højden af ​​LaFerrari, P1 og 918 Spyder. Mere om Honda NSX

SRT Viper 20132013 SRT Viper, den 'cowboy' American

På tværs af dammen til at lande i landet cowboys og cowboys. den nye SRT Viper 2013 Det er måske den mest imponerende amerikansk sport produktionstid, ikke at forglemme, selvfølgelig, andre legendariske navne som Ford Mustang Shelby GT500 eller Chevrolet Camaro.

Evolution SRT Viper 2013 -og det er ikke tilknyttet som sådan appellation signatur er Dodge- radikal i mange sektioner. Ikke bare springer ud sin fornyet og attraktivt design, men også nogle aspekter af sin konstruktion og mekaniske indmad. Hætten, tag og bagklap er lavet af kulfiber, mens dørene er aluminium. Mekanisk, den SRT Viper 2013 fortsætter med den klassiske 'opskrift' på den tidligere model, ved hjælp af en Stratosfærisk V10 atmosfærisk stor forskydning. Specifikt denne sport inkorporerer et drivmiddel gasolina 8.4 V10 649 hk og 82,86 Nm, dette virkelig fantastisk ting at være en mekanisk hjerte sidste, han ikke ty til overfeed. SRT Viper mere om 2013.