Billeder af de bedste Chevrolet Camaro i historien

Billeder af de bedste Chevrolet Camaro i historienBilleder af de bedste Chevrolet Camaro i historienBilleder af de bedste Chevrolet Camaro i historienBilleder af de bedste Chevrolet Camaro i historien

Elskere af muskel biler og forberede sig på at byde velkommen til den sjette generation Chevrolet Camaro. Signatur butterfly har betalt en følelsesmæssig hyldest til en af ​​sine flagskib modeller med prøven på den lille ø Belle Isle Park i Detroit nogle af de mest traditionelle Camaro.

I denne udstilling, møde nogle af enhederne Camaro fra den officielle historiske samling af General Motors hedder -den GM Heritage Collection-, plus nogle andre enheder, som private og anonyme samlere. En af de store juveler er den Camaro VIN # 100001, den første af de fremstillede helt i hånden i den første oplag på 49 enheder samlet i Norwood fabrik i Ohio i midten af ​​1966. Heller gå glip af denne aftale med historien, at nogle enheder af Camaro var officiel bil Pace Car (Såsom bil sikkerhed, vi kender i Europa) af den legendariske udholdenhedsløb Indianapolis 500.

Hvis du kan lide amerikanske biler, Hvis du kan lide ren æstetisk kraft på asfalten, der altid formidles myten Chevrolet Camaro, Vi inviterer dig til at nyde den omfattende fotogalleri, at vi har forberedt. Hvilken foretrækker du?