Hyundai Tucson, 5 nøgle hvorfor købe

Hyundai Tucson, fem centrale hvorfor du skal købe detHyundai Tucson, fem centrale hvorfor du skal købe detHyundai Tucson, fem centrale hvorfor du skal købe detHyundai Tucson, fem centrale hvorfor du skal købe det

Hyundai Tucson kunne passere for at være en SUV. En anden model, der engrose en liste hver dag flere repræsentanter i den kompakte segment, ledet af almægtig, at Nissan Qashqai og følgende Kia Sportage, VW Tiguan, renault kadjar, Ford Kuga, Suzuki S-Cross ... og så videre. , To faktorer er dog det, der gør denne særlige Hyundai ny udgivelse: En, der kommer til erstatte ix35... køretøj, kan ikke glemme, gennem hele sit arbejdsliv har altid været mellem 4 bedst sælgende SUV markedet. Og to, er det ikke et andet køretøj i intervallet Hyundai: Det er i virkeligheden, dets flagskib, den bedst sælgende og overgår selv de i30. Monopoliserer intet mindre end 25 procent af salget den koreanske producent.

Med den nye Hyundai Tucson, derfor, den helt ønsker at tage et kæmpe skridt for yderligere at forbedre sit image som producent. For at gøre dette, del praktisk talt en tom i forhold til den succesfulde ix35: Det er blevet revideret fra top til bund, startende med en mere kraftfuld æstetisk og slutter med redesign af alle dens komponenter. Men i et så konkurrencepræget segment, da det vil være, ¿Hvad er de bedste våben med at angribe den nye Hyundai Tucson?

1- Hyundai Tucson, en SUV rummelig

2015 Hyundai Tucson

født med kald utvivlsomt bekendt. Små var ikke ix35, men Hyundai Tucson punkt for punkt overstiger dets forgænger. med 7 cm mere i længde (4,48 meter alt) og 3 akselafstand (2,67 m), har det fået mere beboelighed. Stort set fastholder sin gode benplads, men har forbedrede dimensioner af bredde og højde at blive i dag en af ​​referencerne i sin klasse. En semi-flad gulv, døre åbne næsten 90 ° til større adgang om bord, og muligheden for at have nye bageste ventilationshuller komplet en interiør, hvor ingen kuffert nødvendige plads. Faktisk 513 liter kittet annoncerer antipinchazos De er meget højere end Qashqai (439 liter), VW Tiguan (470) eller Renault Kadjar (472). Selv de versioner, der er udstyret med den altid anbefales standard reservehjul under gulvet garanterer mere kapacitet med 488 liter last. tilbyder også elektrisk port, afhængig af version.

2 Hyundai Tucson, touch-kørsel

Det er en anden bil Hyundai Tucson ix35 respekt at værdsætte det samme, som kørsel kvalitet. fra en perfekt formel nye elektriske styretøj (Også konfigurerbar i Normal og Sport tilstande), den mere præcis og stringent skift præg, passerer bremsesystem med større skiver (305 mm foran og 302 bag) eller mere dræbende materiale i mængder, krystaller eller kabinen gulv. Bedre følelse og mere raffineret og tavse reaktion, som suppleres med en større smidighed. Og med en ny platform, der omfatter en ramme og en redesignet suspension, den nye Hyundai Tucson annoncerer 48% mere vridningsstivhed du føler en mere præcis i dag, og især takket være en dynamisk SUV ny avanceret kurve trækkraft kontrol (Bemærkninger om hvordan man støtter gælder bremsetrykket på det inderste hjul til at rotere bedre) og frem for alt den ekstra trækkraft fra sine firehjulstræk versioner.

3- Hyundai Tucson, SUV og todocamino

Hyundai Tucson 2015 inde

Den SUV er blevet en næsten velkendt alternativ til konventionel hatchback eller MPV, men vi kan ikke glemme hans væsentlige som SUV. Sandt nok, udstyret med dæk næsten 100% asfalt og begrænset loftshøjde i praksis til 17 centimeter, vil den nye Hyundai Tucson ikke tillade dig at løse trialeras ikke vove sig for krævende, men ikke foragte deres evne til at afslutte asfalt spor og veje bedre end nogen traditionel turisme. med en position meget dominerende kørsel, endda op til 4 cm højere som rival tilbyder versioner med en effektiv AWD (Ved anvendelse af en multiplade kobling sender, under normale forhold, at den 100% drejningsmoment til forhjulene bevæge sig op til 50% på bagsiden om nødvendigt) at serial, selv har Manuel låseknap under 40 km / t og Descent Control: Hvilke medier og et par SUV'er tilbyde.

4- Komplet sortiment af Hyundai Tucson

Du må ikke registrere i dag den bedste forbruget i sin klasse. Faktisk er den Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136 hk Vi kunne allerede prøve er næsten 1 l / 100 km opnået ved at bruge Renault og Nissan Qashqai Kadjar 1.6 dCi 130 hk 4X4. men med næsten 200 kg mere i skala de, deres 6,5 l / 100 km i gennemsnit er ikke dårlig (ligesom en VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion), og har vist sig også at være den hurtigste af alle. Diesel, fuldender området en god 1.7 CRDi 115 hk der akkrediterer kun 4,6 l / 100 km (som vil fange næsten 60% af salget, ifølge Hyundai) og top 2.0 CRDi 186 CV meget kraftfuld. allerede benzin, To andre gode valg: En 1.6 GDI 132 hp (Adgang versionen pris) og en ny 1.6 T-GDI, og med turbo, 176 hk og den nye Automatiske hastigheder dobbelt kobling transmission og 7, self-made. I et år også komme til Diesel til yderligere at berige sit sortiment.

5- Det bedste udstyr til Hyundai Tucson

Det er ikke længere den billigste. Ikke den dyreste. Men han har noget ingen andre tilbud: Standardudstyr altid fuld. i sin Essence grundlæggende slut (Kun tilgængelig til at åbne interval med 1,6 GDI) og omfatter hætte og aktive nakkestøtter, fartpilot, klimaanlæg, systemet bakke starte, bagtil parkering sensor, automatisk lys, Bluetooth, afstamning kontrol, alarmanlæg og dæk 17". Den øverste Klass og tilføjer 17 "hjul, den bizone, tågelygter, de ydre søjler eller el-spejle. Techno er allerede meget komplet, varslingssystemer inkorporerer bagerste trafik og skifte vognbane, signal anerkendelse, bakkamera, opvarmede sæder, intelligent nøgle, regn sensor eller røre browser. Mens Style omfatter og hvad selv mange af sine konkurrenter ikke tilbyder begge muligheder: magt sæder, ventilerede og opvarmede, blind kontrol, for kollisioner med automatisk bremsning, åbne soltag, LED forlygter og opvarmet rat, blandt andre ting.