Volkswagen forlader sloganet “Das Auto”

Volkswagen forlader sloganet

Volkswagen skandalen emissioner vil have en ny offer: sloganet anvendes af selskabet: "Das Auto". sloganet "Das Auto" (Bilen) forsvinder kommende brand kommunikation.

Anvendes siden 2007, da han blev præsident for Volkswagen Group Martin Winterkorn, havde han den fordel, at et slogan enkle og genkendelige. Dette vises ikke længere i dine annoncer, der ledsager endnu mere kendte mærke logo og tysk virksomhed i bilsektoren.

Das Auto Logo

Dette vil være en af ​​de mest synlige aspekter af Nye kommunikationskampagner det vil lancere brandet genvinde den tabte billede efter skandalen, efter det blev opdaget, at Volkswagen havde snydt på NOx erklæret.

I den forløbne uge 2.000 ledere bilkoncernen, som har mere end 592,000 medarbejdere på verdensplan, de samledes på en konvention i den tyske by Dresden, hvor mærket har en af ​​sine flagskibe fabrikker, for at drøfte aspekter af den nye imagekampagne.

Som han fortalte en udøvende der deltog i ceremonien til Reuters, lederen af ​​Volkswagen mærke Herbert Diess -a nytilkommen til brandet, hvor han begyndte at arbejde i juli sidste år, der er beskrevet fra BMW nuværende slogan som "absolutistisk". Selvfølgelig, upassende på et tidspunkt, hvor brandet skal vise ydmyghed og ikke tages som prætentiøs, noget der kunne gå imod din fremtid billede.

Desuden, i henhold til de samme kilder, sloganet er ikke i stand til at beskrive billedet af teknologi mærke med en stærk vilje til elbiler, at Volkswagen ønsker at formidle.

En anden efterfølger til Volkswagen-skandalen

Som du måske husker, den såkaldte "Volkswagen skandale" det blev opdaget for offentligheden sidste måned september, når miljøagentur USA (EPA) har ansvaret for at overvåge og certificere emissioner og brændstofforbrug for biler i landet, beskyldte Audi og Volkswagen mærker af forfalskning emissionsdata af nitrogenoxider (NOx) i sin motor diesel TDi.

Køretøjer opdaget i at kontrollere EPA havde en specifikke software Den ankommer tilstand "undersøgelse" til reducere niveauet af NOx da han blev udfører testen. Således data, som de syntes lovlig tilbudt. Når de ikke var udførelsen af ​​disse tests, softwaren brodden "test" mode og opererer biler udsender op til 40 gange de tilladte grænser. Koncernen selv Volkswagen indrømmede uregelmæssigheder i det mindste omkring 11 millioner biler på verdensplan.

Ved at opdage denne skandale var tusindvis af spøgende som de var lavet på grund af selskabets motto. Mange spillet med ordene "das" og "gas". Dette ville være en anden god grund til at sende sloganet bedre liv.

Joke motto das auto volkswagen

Du kan også være interesseret

Volkswagen og skandale emissioner: alle taster

Volkswagen skandale: tekniske foranstaltninger til at reparere dieselmotorer EA 189

Shocker Volkswagen Dieselmotorer