Bil køb Garanti Lifetime, Volvo tilbyder

Bil køb Garanti Lifetime, Volvo tilbyder

Volvo har meddelt, at det vil tilbyde kunderne købe en ny bil i sin klasse garanti- levetid reservedele og arbejdskraft reparation af sine modeller. Hidtil Volvo giver kun denne mulighed i Canada.

Det er et innovativt produkt, der Han har lanceret det svenske mærke i landet siden i denne måned. overveje en enkelt betaling på tidspunktet for at købe bilen i starten af ​​denne garanti særlige, (Det er ikke blevet afsløret, eller halvdelen af ​​mindste beløb, der afhænger af model og version af der foretrækker). Og nej-lomme. Alle transaktioner udført i værkstedet, mens ejeren har at Volvo ikke vil medføre nogen udgift for køberen, både reservedele og arbejdskraft til reparation. Alle operationer skal udføres i det netværk af officielle forhandlere af Volvo. Det er uklart, hvad der ville ske i tilfælde af ejerskifte, hvis garantien i denne situation kan også passere.

Hidtil fra Volvo Spanien regerede ankomsten af ​​dette produkt til vores marked, ikke engang til Europa.

For et par år siden Vauxhall (Opel i Storbritannien) tilbudt et lignende produkt, der er garanteret, livslang, visse elementer af køretøjet til den første ejer. Motor, gearkasse, styretøj, bremser og elektriske komponenter blev inkluderet.

I vores marked, i øjeblikket, de mærker, der tilbyder en mere omfattende handelsmæssig garanti er koreansk Hyundai og Kia, med 7 år. Andre tilbyder fem som Mitsubishi, mens nogle gerne Honda eller Toyota, men tillader at ansætte givet 04:57 ekspansion. alle i løbet af to års garanti, at den europæiske lovgivning giver. Mange mærker tilbyder også forskellige produkter vedligeholdelseskontrakt tillader op til fire eller fem år, en kilometer grænse, såsom Seat, som binder til finansiering gennem Credit Seat.