Iniesta, den seneste tilføjelse til Nissan: Hvad er dine biler?

Andrés Iniesta, der repræsenterer Nissan elektriske rækkeviddeAndrés Iniesta, der repræsenterer Nissan elektriske rækkeviddeAndrés Iniesta, der repræsenterer Nissan elektriske rækkeviddeAndrés Iniesta, der repræsenterer Nissan elektriske rækkevidde

Rækken af ​​elbiler Nissan og han har ambassadør. Andrés Iniesta, FC Barcelona spiller er blevet valgt som billedet af sine modeller Nissan Leaf og Nissan e-NV200.

Beslutningen af ​​japanerne har begrundet værdierne respekt, ydeevne og engagement til spilleren, noget han deler med elbiler, at Nissan har i markedet.

Bemærk også, at Iniesta begyndte i skabelonen sin nuværende fodboldlandshold nummer 24, et tal, der matcher batteriets kapacitet, der havde den Nissan Leaf før opgraderingen ved udgangen af ​​2015, hvor denne kapacitet steg til 30 kWh, det samme skete til deres autonomi, som voksede til 250 kilometer (tidligere 200 km).

Siden mærket fremhæver også sit engagement i programmet 'nu Ja'Initiativ, som vi ønsker at tilskynde folk til at stole mere på elektrisk mobilitet og vifte af biler af denne type fremdrift, der har Nissan. Gennem dette initiativ, købere af en af ​​disse biler 'nul-emission' kan købe bilen og prøve det i 3 måneder før han bliver den ultimative ejer, der har 14 dage om året i en bil med forbrændingsmotor (f.eks at gøre en rettidig tur), og den mulige installation af en ladestation fri på kundens hjem.

Du kan også være interesseret

De øverste 10 elbiler til at købe

Nissan Qashqai, 10 år efter SUV på markedet