Bedste øjeblik cabrioleter

Bedste spær 2017Bedste spær 2017Bedste spær 2017Bedste spær 2017

Konvertible biler, konvertible, stjerne drømmer om tusindvis af bilister ivrige efter at opleve frihed, idyllisk følelse vinden i ansigtet af et tag befriet. Og så, selvom den specifikke vægt af salget er lav, næsten alle, der foreslår kunne have én, som der er ikke mindre end 45 forskellige modeller af biler opdaget involverer "den mest" for amatør. Og Autopista.es er gået videre og Vi har valgt den "Over de fleste" så du kan have en reel idé om det enorme udvalg af biler cabriolet på markedet.

Airscape Citroen C1billigere Cabrio: Citroen C1 Ariscape

Citroen C1 Airscape er i øjeblikket med mindre end 10.000 euro den billigste cabriolet, der kan findes i Spanien selv foran Peugeot 108, der deler indtil den sidste skrue-og det er de er, sammen med Toyota Aygo tre knudepunkter i en fælles produktionsaftale for en lille bybil, Mens den japanske version ikke omfatter descapotable-. Han kendt for sin urbane smidighed, med kun 3,5 m lang og det er tilgængeligt med et enkelt motor, enliters, tre-cylinder 82 hk med at annoncere et forbrug på 4,3 l / 100 km.

Rolls-Royce Drophead CoupeDen dyreste cabriolet: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Den "peak", for hvilket Phantom Drophead Coupe Rolls Royce over en halv million euro Approximately- 33.500 euro for at erhverve flere spær ville i stedet, ville ikke tillade formoder at lede verdens dyreste cabriolet, og også en af ​​de tungeste med mere end 2.700 kg. En atmosfærisk V12 motor oprindelsesland BMW 460 hk og mere end 73 mkg er ansvarlig for at flytte denne kompendium af luksus og raffinement, der giver en anden dimension til begrebet ekstraudstyr, hvor emblem omfatter Spirit of Ecstasy i rent guld ( mere end 8.800 euro). Hvis det ikke var nok, kan du nå 100 km / t på mindre end 6 sekunder og rul til 240 km / t. men ingen skal forvente lave emissioner, som annonceret gennemsnitsforbrug er 14,8 l / 100 km.

Ferrari 488 SpiderDen mest kraftfulde cabriolet: Ferrari 488 Spider

Ikke overraskende, at hurtigste og mest kraftfulde cabriolet er lavet i Italien af ​​Ferrari. I dette tilfælde Ferrari 488 Spider ikke kun overstiger 325 km / t, er det accelererer fra 0 til 100 km / t i 3 s og er i stand til ned fra 19 ud af 1.000 meter Takket være den 669 CV som følge af deres trykladning V8 4 liter. Din eneste mulighed gearskifte er en dobbelt kobling og 7 relationer, der viser, hvor længe siden manuelle ændringer ikke længere den dominerende valg blandt sport. Dens pris overstiger et par hundrede euro 264.000.

KTM X-Bow RDen mest radikale konvertible: KTM K-Bow R

Nej, ikke Ferrari. Med tilladelse fra Caterham Super Seven, KTM K-Bow R er den mest radikale cabrio vi kan finde, mindre end 900 kg vægt og næsten 300 hk udvundet af deres 2,0 motor Volkswagen oprindelse, inspireret af Golf GTI og så var dens manuelle sekstrins gearkasse. Dens bageste fremdrift, til magten vægt forhold under 2,9 kg / CV, kulstof chassis fladbundet kulstof og kevlar, Recaro sæder til rådighed i tre størrelser ... foretage en række ingredienser, som vi normalt finder i den bedste bil kredsløb.

Mazda MX-5Det mest spændende roadster Mazda MX-5

Hovedpersonen i over en fjerdedel af verden af ​​drømme århundrede, Mazda MX-5 er en af ​​de spær, der altid leverer kundetilfredshed ved at blande direkte kørsel fornemmelser under et ton-vægt-mindre, magt overkommelig og rimelig pris. Det er rigtigt, at det er små, ikke meget velegnet til dem, der gnave eller bedre end 1,9 meter og blade i baggrunden elementer bor ombord som opbevaringsrum, men både version 2.0 og 1.5 viser især kanonerne af sportsånd svært at finde. I de seneste måneder en RF metal tag Targa-version har sluttet sig til klassiske lærred tag.

Du kan også være interesseret

KTM X-Bow, rejser med en bil kredsløb

Ferrari 488 Spider, så radikale som unik

Mazda MX-5, mere følelsesmæssig Cabrio