10 grunde til at vælge at leje privat

10 grunde til at vælge at leje privat

Ny eller brugt? Et problem, der i sidste ende, og efter at gøre en masse tal, bare altid at løse det disponible budget. Ifølge Sammenslutningen af ​​sælgere af Ganvam køretøjer, næsten fire ud af ti købere tøv ikke med at hævde, at enhver lighed mellem den bil, de havde i tankerne, og til sidst erhvervede er "ren tilfældighed". Men hvorfor give den model, jeg ønsker at køre, hvis jeg kan bruge andre formler såsom leje?

Nye tider, nye tendenser. Begrebet ejerskab er under forandring, og også i den automotive område. Der er andre muligheder uden for bilen købe og det er tid planteárselo.

Har du vurderede leje? Og ikke kun henvender sig til virksomheder og bilpark. Det er også for den pågældende klient. "Personlig assistent" nyeste model bil, særbehandling i værkstederne ... Disse er blot nogle af de tjenester, der tilbydes af lejemålet i bytte for en overkommelig månedligt gebyr for at gøre tingene værre er fradragsberettigede.

præcist kampagnen #iloverentingbyArval (Hashtag anvendelse Arval på Twitter) oprettet med henblik på at bringe den pågældende bevægelse, europæerne nyder i årevis, og står som et symbol på "mobilitet klasse." Dette er de 10 nøgle.

1- Jeg har min egen "personlig shopper"

Hvor mange gange encaprichamos os en model, der så vil give os flere udgifter end tjeneste eller værre, vi ved, vi har brug for en bil, men vi har ingen idé om hvor man skal begynde at kigge blandt alle mærker og modeller. Nå, vil alle disse bekymringer være historie, hvis købt gennem leasing, fordi vi vil have vores egen rådgiver, vores egen "personlig shopper". Arranger at fjerne alle sejl til for at give bilen, der passer nøjagtigt til

kilometer og bruge ham til at tænke, at vi kun behøver at bekymre sig bedst, kørsel.

2 Jeg altid køre en sen model bil

Stadig en del af den fælles mand, der ikke har noget andet valg end at strække levetiden på din bil mere end ti år og kan altid køre den nyeste model? Og falder sammen med tidspunktet for lejemålet, kan du frigive et køretøj hvert fjerde år. Hertil kommer, behøver du ikke at være loyale over for en bestemt producent eller model.

3 Min bil bærer den nyeste teknologi og sikkerhed

ESP eller stabilitet kontrol, GPS, fartpilot, håndfri ... Hvis du ikke kan finde dem i din bil ikke eneste middel, der ikke er en del af den "teknologi elite", men sikkerhedselementer er fraværende ... Vidste du leje parken er fire gange sikrere end privat?

4 Jeg har min egen "butler"

Som om vi ikke allerede nok ting på hans sind til at være også klar, når du rører videregive dette eller andre revision ... Telematics indledte leje biler, du behøver ikke at bekymre sig om disse spørgsmål, men ikke behøver at bekymre sig om advarsel tjenester assistance i tilfælde af ulykke.

5- En chauffør telefon til min 24-timers service

Et nummer til forsikring, en anden for værkstedet, en anden for at få hjælp ... vi er stadig så når du kan have en enkelt kontaktperson til rådighed for dig, når det er, at være at gøre nogen administrationsprovision straks?

6 Jeg er en VIP kunde i butikken

Da operatøren leje som 'partnere' til et foretrukket netværk af værksteder, deres chauffører nyde VIP-behandling. Ingen ventetid, afhente og returnere bilen, hvor du fortæller dem, og, selvfølgelig, at intet være uden ham for varigheden af ​​den reparation, udskiftning køretøj er en grundlæggende service.

7- kongeligt, uden penge forude

Som i enhver "all inclusive" denne pris, at intet gå videre med penge, bedre "og betalte udgifter". En driver leasing behandles som en konge, hvor du går: enten at tanke tanken, dækskift, at forny olie ...

Min bil altid pletfri 8-

¿Parkering Beats praktisk have "forstenet" i din krop? En voksende revne på månen? ... Hvis budgettet tvinger dig til at gå gennem butikken, når mekaniske nedbrud og der er ingen valg, stille, fordi alt ikke er tabt. Hvis køretøjet slukket leje, ville kontrakt vedligeholdelse og reparation garanti fra producenten, så enhver ridse ville blive repareret næsten med det samme og kan altid prale bil.

9 Jeg er ligeglad med nogen papirarbejde

Afskrivninger, videresalg pris ... Du har sikkert set dig i den situation, hvad de skal gøre med din gamle bil før fange igen, hvordan vil du få, om det er tilstrækkeligt til post ... hovedpine i tilfælde af en bil leje afholdes af operatøren, som er ansvarlig for at tage alle risici. Driveren kun bekymrer sig at køre bil og at opsige kontrakten, hvis du køber det, "tager han det."

10- Jeg er den sidste i tråd

Du ved, at en chauffør leasing forbedrer kørsel og samtidig have det sjovt? De er en del af en udvalgt "klub af drivere", hvor de konkurrerer om at være den første i rækkefølgen af ​​samfundet af drivere, de ønsker at skabe: kolleger, venner, familie .... "Madrid-Valencia i tre timer" er blevet "Madrid-Valencia, fem punkter" maksimal forsigtighed, minimalt forbrug. Og også at vise sig!