Det er den SUV vifte af Hyundai: Tucson, Santa Fe og Grand Santa Fe

Hyundais SUV rækkevidde -Tucson, Grand Santa Fe og Santa Fe i billederHyundais SUV rækkevidde -Tucson, Grand Santa Fe og Santa Fe i billederHyundais SUV rækkevidde -Tucson, Grand Santa Fe og Santa Fe i billederHyundais SUV rækkevidde -Tucson, Grand Santa Fe og Santa Fe i billeder

Hyundais tilbyder i verden SUV Det er bredt og varieret. I øjeblikket har tre modeller -Tucson, Santa Fe og Grand Santa Fe- at være til stede i forskellige kombinationer inden Test Bedste SUV, den største begivenhed Bil test i Spanien og holdt på 11, 12. og 13. november i Fairground Las Rozas i Madrid (Du kan bestille din SUV Hyundai eller en anden model af et andet mærke på dette link).

Test Bedste SUVHyundai Tucson, en hel sælgende SUV

Den Huyndai Tucson er erstatningen for en vellykket ix35. Det er kendetegnet ved forskellige versioner og god beboelighed. De mest interessante varianter er diesel, ifølge vores tests, den mindre magtfulde version er mere end overbevisende.

den Hyundai Tucson Dette er den SUV mest populære koreanske mærke baseret i Europa, og en af ​​de mest registreringer todocamino ophobes i Spanien indtil videre i år (i sit segment kompakte SUV, kun overgået af Nissan Qashqai). Det er vores erfaring, kan vi forsikre dig om, at det er en kvalitet bil og meget behagelig at køre. foranstaltninger 4.47 meter lang og det har en kapacitet inde til fem beboere. bruger BlueDrive teknologi i deres motorer, som de kan være både benzin og diesel, alle opmuntrende versioner af front-eller firehjulstræk med manuelle gearkasser og automatiske transmissioner. Benzinen har to magter, med 131 og 176 heste, sidstnævnte med 4x4 trækkraft og automatiseret dobbelt kobling transmission og 7 gear. Med hensyn til dieselmotorer, udbuddet er større, med to motorer og fire forskellige beføjelser. På den ene side er det 1,7 CRDi, altid tilgængelig i front-, 115 og 141 heste. Over de to liter er 2,0 CRDi 136 og 184 heste og de to typer af drev. Med hensyn til bagage kapacitet i bagagerummet til Hyundai Tucson 488 liter volumen er annonceret.

Hyundai Tucson i tal

magt115-184 hk
gennemsnitligt forbrugFra 4,6 l / 100 km
versioner4x2 og 4x4
længde4,75 meter
bagagerum488 l

Hyundai Santa Fe og Grand Santa Fe: To interessante SUV 7 sæder

i Hyundai Der er også modeller 7-sæders SUV med Santa Fe og Grand Santa Fe. I virkeligheden er det den samme bil, men med den Slaget længde og langstrakt i Grand Santa Fe (22,5 cm længere og 10 cm slag) for dem, der kræver ekstra plads både inde og bagagerum. således Santa Fe målte 4,66 meter, mens Grand Santa Fe vokser til 4,91 meter, førstnævnte har 516 liter bagageplads og den anden 634 liter. Begge dieselmotorer har nyeste generation. Santa Fe 2.0 CRDi udstyret med 150 hk og 200 hk 2.2 CRDi, med front-eller firehjulstræk og manuelle gearkasser eller automatiske transmissioner. Har samme trim niveauer at Tucson. Grand Santa Fe har en enkelt top udgave, med generøse færdig stil, udstyret motor 200hp 2.2 CRDi godt suppleret med firehjulstræk og automatgear momentomformer.

Hyundai Santa Fe i tal

magt150 til 200 hk
gennemsnitligt forbrugFra 5,9 l / 100 km
versioner4x2 og 4x4
længde4.66 meter
bagagerum516 liter

Hyundai Grand Santa Fe, i tal

magt200 hk
gennemsnitligt forbrugFra 7,6 l / 100 km
versioner4x4
længde4,91 meter
bagagerum634 liter

Du kan også være interesseret i:

- Den bedste SUV fra 15.000 til 25.000 euro

- Hvilken slags SUV vælge?

- Køb Guide: alt SUV, der vil ankomme

- Alt Om SUV: Vælg din favorit og prøv dem gratis