Will transport og hotel? Sleepbus ankommer: bus-seng lav pris

Will transport og hotel? Sleepbus ankommer: bus-seng lav pris

Du forestiller dig at være i stand til at rejse afstanden mellem amerikanske byer San Francisco og Los Angeles, omkring 600 km, sover fredeligt på en bus med alle former for luksus? Nå det stopper, fordi du kan forestille dig det. Det kaldes Sleepbus, en start-up, der giver dig chancen for at kaste dig til at sove i San Francisco eller Los Angeles og daggry syv timer senere frem til din destination uden at lide generne af en bus.

Tværtimod, Sleepbus er en bus meget original, hvor sæder er blevet erstattet af senge. Konkret 12 senge tilbyder rejsende mulighed for at rejse på første klasse sove. Sleepbus, der har alle former for faciliteter: internet, stik enkelt, rene lagner, læselys, kaffe, te, opholdsområde og badeværelse.

Bus seng

Sleepbus dækker ruten mellem byerne San Francisco og Los Angeles. Party kl 11 og når sit bestemmelsessted ved 6 om morgenen. Men hvis du vil, kan du bo sovende indtil 09:00. og alle for kun $ 48. Den rejsende kan tage op til tre poser og selv bære din cykel. I betragtning af succesen af ​​dette initiativ, er selskabet allerede planlægger en udvidelse og øge flåden af ​​busser til rådighed.

Du kan også være interesseret

Dette er den autonome bus fremtidens

At rejse med bus i Spanien, dyrere end i Europa: hvorfor?

En verdensturné af de ti mest imponerende veje