Sandsynligvis den ældste motor scooter med verden

Den første scooter i historien har mere end et århundredeDen første scooter i historien har mere end et århundredeDen første scooter i historien har mere end et århundredeDen første scooter i historien har mere end et århundrede

Autoped blev kaldt, og Han begyndte at blive produceret i New York i 1915. I 1916 et århundrede siden, eksakt-reklame og inviterede dem i fremskridtets navn og effektivitet. Nu er huset subastasBonhams en enhed auktion med et minimum bud på 910 euro.

I løbet af de fem år, der var til salg, Det koster $ 100 køb. Udstyret med en 162 cm3 motor, nåede 40 km / t og forbrugt 1,9 l / 100 km. Bestående af foran for at bruge det om natten var lys og foldbar.

dog ikke havde en stor salgssucces. I New York stoppede han gør i 1921. I Europa, i mellemtiden, havde større accept. Den tyske gigant Krupp overtog produktionen i 1919, men holdt ikke længe: i 1922 stoppede han helt sikkert forekomme.

Og det ville ikke være, fordi han gav lidt omtale: en svarende til udformningen af ​​scooter 90, det var formidles bredt, især som et middel til kvinder, som du kan se i vedlagte galleri. Derudover Det var nyttigt for postbude og politi, de gjorde deres tilbud korrespondance og patruljer, henholdsvis om bord disse enheder. selv Nogle siger, at de gangstere, så på mode i disse år, De brugte dem til at undslippe politiet.

Du kan også være interesseret

Biler og motorcykler i 30'erne og 40'erne: den smukkeste i historien?

Helligdommen af ​​de glemte biler (billeder og video)

Audi Forbundet Mobilitet: el-scooter at undslippe syltetøj

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis