De 5 mest spektakulære cykler i deres kategorier for 2017

Vores top 5 cykler deres kategorier for 2017Vores top 5 cykler deres kategorier for 2017Vores top 5 cykler deres kategorier for 2017Vores top 5 cykler deres kategorier for 2017

Mens salon Paris Motor Show vidste de nye biler, der vil være hovedpersoner i 2017, den motorcykel industrien viste i anden halvdel af året, i Hall Colonia først og derefter Milan Vis, hans nye kollektion for næste år. I alle segmenter finder vi mange nye funktioner, som vi har valgt den 5 mest spektakulære modeller.

Ducati 1299 Superleggera: Sport 2017

Det er den Ferrari af to hjul ... eller måske mere politisk korrekt at sige det Audi R8 moto virkeligheden, for hvad det mærke Ingolstadt Det er den nuværende ejer af Bologna. Bunden af ​​den spektakulære Superleggera er det meget Ducati 1299 Panigale, sportsligt topmodel af historisk transalpine mærke. Det navn, der definerer det giver os en idé om en medspiller. Du ikke nødt til at se både sin magt også -215 CV-, og vægt: 150 kg. Indtil videre har ingen model havde enrollable motorkappe, chassis, vipning, underchassis og fælge gjort i lyset kulfiber.

Mere information | Ducati 1299 Superleggera

Ducati 1299 Superleggera

BMW R 1200 GS Rallye: Trail 2017

Længe før fænomenet SUV ville definere bilen i dag, BMW Hun havde anvendt denne filosofi til en verden af motorcykler. I dette tilfælde er SUV af to hjul vi kender som Trail. Og de er også omdanne biker scene. den GS Det er et ikon blandt spor og også ikon på området BMW. Det er begrebet motorcykel eventyrlystne rejsende og banner motor bokser af den tyske mark. ny BMW R 1200 GS Rallye det egner sig til at bruge mere off-road af spor, liste for dem, der asfalt er en kort sammenhæng mellem sporene til nå ørkenen.

Mere information | BMW R 1200 GS Rally 2017

BMW R 1200 GS Rallye

Honda X-ADV: 2017 Scooter

Hvis bybil også er faldet i SUV, Hvorfor ikke konvertere en scooter en "4x4" at omgå biler og indtast ujævn gader og trafiklys? Det er, hvad de skal tænke slangebøsse og hvorfor de har gjort i 2 hjul, hvad de allerede har i 4 med HR-V. den X-ADV en del af slangebøsse Integra, en scooter højtflyvende, motor twin og selv dobbelt kobling, som den meget populære DSG. En højere suspensioner at øge frihøjde gør slangebøsse X-ADV i boldest scooter verden til callejear, rejser og pistear.

Mere information | Honda X-ADV

Honda X-ADV

Kawasaki Z900: Naked 2017

den "simpel" nøgen er blevet et socialt fænomen, og blandt dem, den Z af Kawasaki har været og er en vedrørende i det midterste segment. Og tyder på, at det vil forblive. den Z900 Det har til opgave at tage over fra den Z800 succes (Og dens forgængere) og for denne den nye Z Det virker endda op i vægt. mere kraftfuld (125 hk), men hovedsagelig lighter (20 kilos besparelser), den nye Z Han ønsker at være mere sporty end nogensinde. Design er sjælen i nøgen og fra deres nøgenhed, er det muligt at transmittere mere aggressivt end det gør Z900?

Mere information | Kawasaki Z900

Kawasaki Z900

Triumph Bonneville Boober: Retro 2017

Retur autentisk. den modeller retro De tager til i styrke, tolkning designs og versioner ikonisk fra fjernt 70, 80 og 90. Siden sin genfødsel, britiske Triumph Det har fodret sin egen historie linje for at tilbyde en nostalgisk motorcykel disse år med sort læder og åben-ansigt hjelme. Med sin seneste genfortolkning, Triumph appellerer til den mere fjern fortid. den Bonneville Boober Han blev født i 40, efter Anden Verdenskrig og var præget for at tage cyklen til at køre alt overflødigt, såsom fendere, krop eller passagersædet. I dag er kunst på to hjul. En tur til fortiden?

Mere information | Triumph Bonneville Boober

Triumph Bonneville Boober

Du kan også være interesseret i:

Jam undslipper din bil licens: ny Yamaha 125

Nissan GT-R Track Edition vs Kawasaki Ninja H2R: brutal!

De bedste biler i Paris Motor Show 2016