Den DNI bil. Hvad er rammen nummer eller VIN?

Den DNI bil. Hvad er rammen nummer eller VIN?

den VIN, som Motive vi afklaret GT, består af en sekvens af 17 tegn (Herunder tal og bogstaver), så ikke alene identificere køretøjet i særdeleshed, men også de samme oplysninger (dato og sted for fremstilling, sted, type motor ...).

Når bilen repareret eller passerer anmeldelser rammen nummer høres og opnåede alle dens historie. Så du kan se ulykken har været involveret i køretøjet, mulig kilometertæller manipulation, lavt køretøj, import / eksport, tyveri og salg mv

Også takket være afkodning af rammen eller VIN-nummer er muligt helt at identificere udstyr af bilen. Ud over vigtige funktioner såsom motor, gearkasse, transmission eller bremsesystemer, kan vi også kender farven, mærke, dato for registrering mv

Hvad de tal og bogstaver betyder?

Der gælder forskellige regler for rack eller VIN. Producenter af EU-lande, der anvender ISO 3779 standarden, mens amerikanske producenter bruger en strengere systemet, selv om i henhold til ISO-standard.

Vi har valgt en ramme nummer: VF1RFD00653635032

Ifølge den amerikanske standard

-De første tre (VF1) for den globale producent kode.

-Følgende seks bogstaver og tal (RFD006) henvises til afsnittet, der beskriver køretøjet. Af disse er de første fem (RFD00) angiver den serie, motortype og slut; det sidste ciffer (6) er antallet af kontrol.

-De sidste otte cifre (53635032) er indikatoren af ​​køretøjet. Den første (5) henviser til den model år; følgende (3) til samling; og de resterende (5032) til produktionsnummer.

Ifølge den europæiske standard

-Position 1 til 3: som den amerikanske

-Positioner 4 til 9: Indstiller serien. Benyttede positioner skal fyldes med bogstaver eller tal (til fabrikanten)

-Position 10: modelår

-Position 11: Assembly

-Positioner 12 til 17: Produktion nummer

Men selv om disse generiske regler, vi Audatex forklarer, at der er undtagelser til dem. Fx Fiat anvendelse stillingerne 4 til 6 til serien og udfylder resten af ​​nuller indtil antallet af produktion

Hvordan kan du genkende stelnummer på bilen?

Rammen er stemplet på køretøjet, og selv om der ikke er nogen standard placering, de normalt finde under hætten eller i motorrummet, selv om det også kunne findes inde i kabinen, under passagersædet, på instrumentbrættet eller dør føreren.

Derudover vil jeg bemærkede i databladet af køretøjet, være klogt at tjekke, hvis begge tal match (især når bilen er anden hånd).

Du kan også være interesseret

Ti spørgsmål om at købe en brugt bil