Dette er den nye intelligente sikkerhedssele

Dette er den nye intelligente sikkerhedssele

Har udviklet digitale tjenester selskab Atos, og har for at vinde 'Connected Objects 2016' prisen. Det er en 'skæresystem nødsituation sikkerhedssele' med, der, i tilfælde af uheld, drivremme åbne, lette evakuering af ofrene. Denne nyskabelse imødekommer behovene hos organisationer, der fører tilsyn sikkerhed i passager- og tilbyder en universel løsning i krisestyring i tilfælde af ulykker. Det giver mulighed for en hurtigere indgriben i tilfælde af en nødsituation.

Enheden er udviklet i samarbejde med Eagle Technologies, en virksomhed med speciale i intelligente forbundne objekter og systemer om bord. Une information fra intelligente sensorer (detektere kollisioner, røg og varme) med den automotive verden. Virksomheden meddeler, at Det vil handlen i de kommende måneder.

'Dette projekt er en del af initiativet om åben innovation Atos Group, som forener styrken i vores virksomhed med agility af en start. I dette tilfælde, ud over de teknologiske og kommercielle aspekter af denne nyskabelse tilføjes ånden i dette projekt: besparelse lever, forklarer Franck Potiez, mobilitet ekspert og Atos tingenes internet.

Du kan også være interesseret

En spansk sikkerhedssele forhindrer du falder i søvn ved rattet

Når den oppustelige sikkerhedssele

Nye radarer, der overvåger bælte brug og mobil

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis