Køb dæk online: Sådan virker

Køb dæk online: Sådan virker

Vores nuværende livsstil efterlader lidt plads til at udføre visse opgaver, som godt kan være at skifte dæk til bilen. En dovenskab hvilket betyder tage workshoppen, tilføjer hvad sårer vores lomme. I nogle år i Spanien, købe dæk via internettet Det er blevet en stadig mere udbredt praksis. Men mistillid, efter lidt information der findes i dette område, forhindrer slukket helt. Er disse salgskanaler er pålidelige? Er det værd at spare tid? Hvor meget betaler for bekvemmelighed købe hjemmefra? Hvem rådgiver mig, hvad der er bedst for min bil? Vi løser dine tvivl i denne rapport.

Lad os tale om den største fordel at købe dæk online: komfortabelt, uden at flytte hjemmefra, jeg kan finde de bedste hjul til min bil, sammenligne priser og vælge den billigste løsning. Indtil der er alle fordele. Ja, men hvad de er mest erfarne brugere på dette område? Nej Folk har en tendens til at få den bedste deal tilbyder en workshop, som regel af en mærket 'præmie' som Michelin eller Bridgestone, periode. Første forhindring: for at kunne udnytte den online køb er det nødvendigt at kende jorden godt.

Dette skyldes, at der på internettet, på websteder som i-pneumatisk eller pneumatisk-online Popgom, levering af hjulene er meget højere end hurtige Aurgi eller Midas stil workshops, som udbydes af lavere priser. Det er rigtigt, Hvis du er på udkig efter en meget specifik dæk, for eksempel til en high-end SUV, vi kan finde online de bedste tilbud og forsikrede at købe mærker.

Og jeg gemmer skiftet til værkstedet? Det afhænger, hvis du vælger i-pneumatisk ja, fordi du kører dem hjem, men hvis du køber dit tandkød Popgom Dæk-online eller ikke. Begge selskaber give dig muligheder: sende dem til dig hjem eller til et værksted i forbindelse med deres tjenester. Det betyder, at en person, der har den viden, værktøjer og nok til at ændre hjulene, du kan gøre arbejdskraftbesparende værksted plads. Men tilbage til det samme: ikke alle har denne gang og denne færdighed.

der udmønter sig i en besparelse af tid og betydelige penge kræver et niveau af viden om brugeren

Det nye ved dette marked repræsenterer virksomheden, og at for at skifte dæk af vores bil, vi ikke bevæge sig i alle tid. Gennem sin hjemmeside købe dæk og kontrakter automatisk din hjem forsamling tjeneste. Det er ikke nødvendigt at have garage: mekanisk handling kan udføres på gaden, det behøver blot et minimum af plads til at arbejde-en Subway operatører på hver side af bilen er tilstrækkelig.

Ved at eliminere lokale omkostninger og køber dæk engros besparelser er bemærkelsesværdige: kunden kan spare op til 50 procent sammenlignet med en konventionel værksted. Labour i-dæk har en fast pris: 15 euro pr hjul, hvortil skal lægges prisen og dæk ledelse.

En anden fordel ved i-pneumatisk, sammenlignet med konkurrenterne, er, at internettet er meget komplet, og det er muligt at estimere pris før indtastning af data. Meget vigtigt, hvis du ønsker at lave en prissammenligning.

Der er mange virksomheder, hvor du kan købe dæk på nettet, vil vi fokusere på de mest populære: Popgom og Dæk-online. Begge er baseret på det samme koncept, tilbyder en lang række foranstaltninger af dæk til forskellige køretøjer og tilbød alle former for mærker, fra Premium til mere ukendte og mindre omkostninger. normalt har de tilbud og rabatter regelmæssigt, enten på alle køb, som f.eks Tire-online, eller på et bestemt dæk.

De tilbyder også de samme tjenester: Enten du sende ham hjem, eller til et værksted, som de er tilknyttet. På dette punkt NEUMÁTICOS-online skiller sig ud, fordi det har Ifølge en langt bredere vifte af workshops om Popgom netværk. også, Popgom tilbyder en omkostningseffektiv arbejdskraft fast i dens tilknyttede værksteder, kun prisen varierer med typen af ​​dæk valgt. For eksempel kan en konventionel foranstaltning som et middel 205-55 R16 17,50 euro arbejdskraft pr hjul, mens en mere eksklusiv, ligesom en luksus SUV model er 20 euro. For sin del, NEUMÁTICOS-online, prisen afhænger af værkstedet og priserne spænder fra 16-30 euro per dæk.

Det er meget vigtigt at gøre en Prissammenligning a priori og på dette tidspunkt, vinder også Popgom: Du kan kende den endelige pris på tjenesten uden at skulle indtaste data. Derimod med dæk-online, ja det kan være prisen for hjulene, men når du ønsker at vide, hvor meget det koster at montere dæk i en given butik, kræver, at du sætte dine personlige data. Med hensyn til betaling, begge selskaber tilbyder flere muligheder: kreditkort, via Paypal platform, bankoverførsel, og hvis Popgom, telefon køb.