Biler ikon 80 lande over hele verden

80 biler ikon på verdensplan80 biler ikon på verdensplan80 biler ikon på verdensplan80 biler ikon på verdensplan

der bilfabrikanter hvem de tror på hastighed, da mange prioriterer sikkerhed frem for alt, og endda nødt til at tænke på de mindre velstillede lommer, der tilbyder køretøjer med mere hensigt end at transportere deres klienter fra et punkt til et andet.

I de sidste 100 år har de ikke været få mærker, der er opstået i bilindustrien eller har udviklet sig til, hvad de er i dag. Af de mere end Bil milliarder der er optaget i hele verden, er hver model fremstilles i et bestemt punkt på kloden. Beliggende ved navn og geografiske område, hvor de er fremstillet, født denne Infografik af OSV, som har specialiseret sig i levering af firmabiler. Fra Supersport modeller som Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador og McLaren P1, gennem andre nylige biler i SUV-segmentet som Bentley Bentayga og Maserati Ghibli, at mere konventionelle biler, der er blevet ikoner for deres lande og som de har spredt sig til andre dele af verden, som det er tilfældet i vores Seat Ibiza, Fiat 500, Renault Clio og Nissan Leaf.

Der er dem, der er så godt som ukendt komplet i Spanien, med modeller som Holden Commodore af Australien, Mobius II Kenya, den Laraki Epitome Marokko og Stark Tac Brasilien, blandt andre.

Nyd denne fuld infografik med 80 biler ikon flere lande.

Biler ikon 80 lande over hele verden

Du kan også være interesseret

10 biler flag repræsenterer forskellige lande

Biler i går og i dag