Audi bruger en dinosaur til at fremme autonome biler (video)

De siger, at alle tidligere var bedre, og hver havde sin guldalder, år af dem, der føler nostalgi. og er der nogle der længes efter den sene Kridt, ligesom hovedpersonen i denne meddelelse. Og ikke så mærkeligt: ​​hvis på det tidspunkt 'det var den øverste rovdyr på planeten og der var ingen hostede ham, i det XXI århundrede er grin af internettet. Hvem har ikke fået nogen meme spottende den store dinosaur på bekostning af sine korte arme?

Men ingen, bortset fra kreativ Audi har holdt op med at tro, at T-Rex har også følelser. Og vi alle er beskrevet i denne bevægende video via en voiceover.

En dag vores helt Jeg var hos en forhandler af Audi, og så alt forandret. Der var den Audi RS7 pilotforsøg Driving, prototypen designet til kredsløb, som det tyske firma kaldet Robby og har 560 hk i stand til at køre ham op til 305 km / t. Alt dette uden at piloten sætte en finger på hjulet. Og selvfølgelig var løsningen for T-Rex. Det åbner op for en verden af ​​muligheder, ikke længere betyder noget, at korte arme ikke når rattet. Ombord Robby Ingen vil rode med ham.

Du kan også være interesseret

Robosaurus, Dinosaur robot skrottede biler (video)

den bedste bil reklamer fra Super Bowl 2016

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis