Processen med at designe en bil, trin for trin (billeder og video)

Så er processen med at designe en bilSå er processen med at designe en bilSå er processen med at designe en bilSå er processen med at designe en bil

Processen med at skabe en bil Det kombinerer teknologi og håndværk ligeligt, over en periode på fire år passerer han blyant skitser, skulpturer i ler størrelse, 3D-design eller ved at vælge farver fra over 100 prøver.

1. Briefing

Her er det hele begynder. et dokument trækkes indikerede retningslinjer hvor den nye model vil blive baseret på. DNA kunne anses bilen. Hele processen skal overholde det.

2. stubbe

Designere, blyant i hånden, tegne de første skitser af bilen. Vi starter med 'hvad vi ville gøre, "forklarer Jaume Sala, leder af Seat Interiør Design for endelig ender med at skabe den nye bil 'næsten et foto'. I processen får dig til at gøre op til 1.000 forskellige skitser.

3. Frembringelse af CAD

Det vil sige, skabe 3D-køretøj fra skitserne de var lavet på papir. Denne virtuelle rekreation også det tjener til at gøre teknisk overvågning køretøj.

4. Model af ler

Dette er, hvordan du kalder ler Modellen er lavet til faktiske størrelse. Du kan veje fire tons -den dobbelte af Real- og tjener til fysisk at skabe bilen udvendige design. Denne model er modificeret, da det beslutter sig for at foretage ændringer. Det når op til 5000 kg affald ler.

5. Frosne model

Forbliver en ler-model, men i den endelige version efter at være blevet godkendt af selskabet. ikke længere synes ler: Er belagt med teksturer at få et kig nøjagtig som den model, der vil blive afsløret.

6. Oprettelse af farver

For dette arbejde der er en specifik afdeling: den såkaldte Farve&Trim. Definer både interne og eksterne farver af det nye køretøj. For at gøre dette, tendenser er baseret på 'modeverdenen, arkitektur eller produktdesign', Han forklarer lederen af ​​afdelingen, Jordi Font. I de to år, de tilbringer hver ny model De går på at udvikle op til 100 forskellige farver, for dem, der investere 1.000 liter maling, selv om kun 12 vil gøre op den ydre ende palet bil.

7. pladser

er også ansvarlig for designafdelingen Farve&trim under hensyn til komfort og æstetiske kriterier. Og det er også en meget traditionel proces: at blæse symaskine mønstre fremstilles 'Ved at kombinere materialer og farver, der kan passe bedre', forklarer Jordi Font.

8. Boligmontering

'Det er chauffør-orienterede', Jaume Sala-konto. Og også her er der tendenser. nu, skærmen har fået så meget fremtrædende, at den første ting er besluttet når arbejder inde Det er dens placering. Derefter kommer alt andet. her prioriteten er funktionaliteten. 'Vi spurgte hvor man vil gemme mobiltelefon, briller eller vandflaske. " Derfor må det først og fremmest være 'nyttigt og effektivt'.

Du kan også være interesseret

Ateca Sæde: så se din designer, Mesonero-Romanos

Videointerview bildesigner Walter de Silva

Hvordan farver skaber en bil? (Video)

Udviklingen af ​​designet af bilnøgler i billeder

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis