Store analyse varevogne

Repræsentanten for Ford, i indsatsen.Fiat Ducato opfyldt forventningerne.Volkswagen konkurrerer med sin store Crafter.Citroën Jumpy har i sit tilbud til denne kategori.
Store analyse varevogneStore analyse varevogne
se videoerse video
Store analyse varevogne
Store analyse varevogne
  • Beviset i billeder
Store analyse varevogne
Store analyse varevogneStore analyse varevogne
Sammenligning af erhvervskøretøjer

Formålet med Challenge TM Van er Sammenligning af erhvervskøretøjertilbyde læserne en sammenlignende som de selv ville have ønsket at blive holdt. Med bidrag af alle målinger og data videnskabeligt bevist, men med de synspunkter, følelser og dommen er opnået ved ikke-professionelle folk af information. For normale mennesker, men dybt kyndig af ydeevne og opførsel af erhvervskøretøjer.For at danne holdet testere TM Van Challenge, valgte Global transport fire dygtige fagfolk at evaluere de fire varevogne, medium akselafstand højt tag, næste-generations integreret komparative.

Deltagerne regnes som arbejdsdokument den strenge måling og kontrol leveret af vores Teknisk center. Men bortset fra vores testere skulle vurdere snesevis af parametre sorteret efter kategorier som design, interiør lastrum, motor, transmission, bremser, styretøj, affjedring, dynamisk adfærd eller niveauet af udstyr.

Testen session begyndte med en første kontakt med køretøjer, hvor vores eksperter analyseret både uden for og inden hver enhed.
Som et første dynamisk session, vi etableret en fastholdelse test og flået ramper 24 og 18 procent.Vi flyttede den snoede spor layout stabilitet og håndtering, hvor det kunne vurdere den dynamiske opførsel af køretøjer og kapaciteten i sine mekaniske veje andet niveau.

Eller varetage glemte højhastighedstog test, i det brede ydre ring spor godkendelse INTA hvor afslørede adfærd adresser og suspension.

Resultatet af Challenge TM Van har været rigtig tilfredsstillende
Dette er en fuldstændig revideret model, forhjulstræk rester
fremhæve multifunktionsrattet

Det henleder opmærksomheden på lille hjul anvendes i tilfælde af en van

opretholde udvalget af motorer allerede i den tidligere LT-serien