De fem mest stilfulde bybil i det øjeblik

Urban biler med mere charme StyleandUrban biler med mere charme StyleandUrban biler med mere charme StyleandUrban biler med mere charme Styleand

Smart ForTwo og ForFourSmart ForTwo / Smart ForFour

Utvivlsomt, den Fortwo og Forfour nye Smart De har været to større udviklinger i segmentet køretøj by- i nyere tid -saldrán til salg på det spanske marked i november-. Både aktie engineering og platform med Renault Twingo, så disse tre 'mobiliserede' tilbud den samme filosofi bageste motor og baghjulstræk. hans design næppe det går ubemærket hen, og det fremhæver det nye udseende af forlygterne, gitter kølergrill og ekstremt korte udhæng krop. Den anden kombination af farver og materialer bringer en vis charme både Smart Fortwo og Forfour. I første omgang den nye Smart fortwo og Forfour fås med tre-cylindret motor 999 cm3 71 atmosfærisk CV (herefter kan vælge turbo 898 cm3 og 90 CV). For langt ind 2015 vil den mekaniske område afsluttes med ankomsten af ​​den grundlæggende maskine eller adgang med en tre-cylindret benzinmotor og 60 hk. Mere om nye Smart ForTwo og ForFour.

Renault TwingoRenault Twingo

den design og opfindsomhed er dine virkelige styrker. Som du ved, i denne generation Renault Det er gået sammen med Daimler at udvikle både to nye Smart (ForTwo og ForFour, øjeblik) som denne nye Twingo. Og her ligger den største særlige ved denne by nye Renault: bærer motor under stammen og driver baghjulene ...

De to motorer til rådighed Twingo har tre cylindre, den ene er atmosfærisk med 999 cm3 og 70 hk, den anden er kendt TCE 898 cm3 turboladet motor med 90 hk. Mere om Renault Twingo.

Toyota AygoCitroen C1 / Toyota Aygo / Peugeot 108

Citroen, Toyota og Peugeot de ønskede at holde alle sine bybil udvikling C1, Aygo og 108, ja, med egen adskiller dem meget klarere form, end deres forgængere.

den C1 Den fås i versioner tre eller fem-dørs. Der vil også være mulighed for at vælge en variant cabriolet med glidende lærred tag -af drev el- efterlader en åbning i taget 80 med 76 cm (mere på Citroen C1). Mekanisk område indledningsvist dannet af to benzinmotorer: en 998 cm3 og 68 hk og 87 hk 1.2. I udstyret fremhæver Mirror Screen multimediesystem, som forbinder en smartphone med køretøjet. Mere om Citroën C1.

den Ny Toyota Aygo, i mellemtiden, kan du vælge i første omgang med to organer tre og fem-dørs (Den japanske firma giver ikke mulige tidspunkt cabrio-version). Dens motor forsyning reduceres til tre-cylindrede benzin 68 hk 1,0 og dens æstetiske slående frontal stor personlighed, der fremhæver form af X, som tager rist. Mere om Toyota Aygo.

I tilfælde af Ny Peugeot 108 (Erstatter den tidligere 107), Giver efter vores mening 'Mindre risikabelt' design af tre. Ligesom C1, tre typer af karosseriet (tre døre, fem døre og top eller cabrio), to benzin motorer (ved 1,0 VTi på 69 hk og en 1,2 PureTech 82 hk) og en bemærkelsesværdig udstyr er tilgængelige i fremhæver bakkameraet, automatisk klimakontrol og multimediesystem Mirror Screen. Mere om Peugeot 108.

Fiat 500Fiat 500

helhed forfører reduceret format hvis design gør det klart umiskendelig retro farvestoffer og stor personlighed, Fiat 500 af XXI århundrede fortsætter med at erobre publikum rundt om i verden. Hvis Mini var pioner i at tilbyde uendelige muligheder for tilpasning i et lille køretøj, Fiat 500 Han har arvet denne filosofi med tillid. Kommercielle område omfatter to karrosseriform: tre-døren lukket og variant 500C eller cabrio med et lærred tag, der kun kan foldes eller udfoldes oven. Som for motorer, kan de vælge mellem fire muligheder: to benzin (0,9 Turbo TwinAir 105 hk og 1,2 69 hk), en bi-brændgas-LPG (flydende gas) 69 HP og Diesel 1.3 Multijet 95 hk. Mere om Fiat 500.

Adam OpelAdam Opel

den Adam er en fast aftale, der gør Opel i segmentet af byerne, i dette tilfælde, fuld af stil, charme og uendelige muligheder for tilpasning. Sammenlignet med konkurrenterne, Adam er langt den, der har større mekanisk forsyning. Nemlig kan man vælge blandt følgende propeller: En 1,0 EcoTec Turbo 116 hk, 100 hk 1.4, 1.4 87 hk, 1,4-benzin bi-brændstof LPG 87 hk og 70 hk 1.2. Gennem hele 2015 vil den mest sporty og aggressiv version, Adam S, med oprørske design og en 1.4 Turbo 150 hk indarbejdes. For sande elskere af den oprindelige, stærkt anbefales nye Adam Rocks, en Adam med udtrækkeligt lærred tag, en legemshøjde fra jorden lidt højere og eksterne elementer der minder om delefiltre.