Det er den Toyota SUV rækkevidde: C-HR, RAV4, Land Cruiser og Hilux

SUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og Hilux

Diskussion af SUV er uden tvivl gøre det Toyota RAV4. Denne kompakte model er ikke kun en af ​​de mest populære i hele verden, men i dag det kan betragtes pioner kategori da den blev introduceret tilbage i 1994 på Geneve Motor Show. der er sket meget siden da, mere end 20 år, men den fjerde generation RAV4 er stadig perfekt legemliggør dette koncept SUV, selv forbedre det og efter at have været i stand til at tilpasse sig godt til forandringer i en kategori med en stadig næret af rivaliserende tilbud.

Test The BestDerfor på den kommende Test The Best, der skal afholdes i Las Rozas messeområdet den næste 11, 12 og 13. november, Du kan ikke gå glip af udnævnelsen, langt mindre den RAV4, som også for nylig udgivet en interessant hybrid variant, der tilføjer endnu mere attraktiv for dens rækkevidde. Hvis du er interesseret komme på den nye Toyota RAV4 i største begivenhed til testbiler Spanien, ligesom din reservationsanmodning i dette link.

ved siden af RAV4, Toyota SUV sortiment slutter nu mærket C-HR, en SUV, der forårsager en fornemmelse for sin aggressive og originale billede. En Toyota C-HR, der ligger denne gang en indskæring nedenfor og giver RAV4 frisk luft til kategorien Takket være en sådan banebrydende og attraktivt design. Toyota har allerede begyndt at markedsføre en begrænset serie 200 enheder til en pris på 29.000 euro hver (Og ja, allerede de er blevet opbrugt) og omfattende udstyr.

Den støbte Toyota SUV er nu komplet ovenfor med to modeller med mere off-road egenskaber,, og i dag næsten unik på markedet, men stadig betydelig efterspørgsel efter høj funktionalitet og alsidighed. Vi taler naturligvis den Land Cruiser og Hilux pick-up. Den første, Toyota Land Cruiser, det udgivet en ny motor i 2015 med ankomsten af ​​en 4-cylindret dieselmotor 177 hestekræfter, som især øger dens effektivitet. Det har også styrket dets udstyr og tilbyder flere versioner. For sin del, Toyota Hilux Det er fortsat en pick-up raffineret og robust, nu med en mere moderne design og en stor evne til at overvinde alle former for forhindringer takket være dens reduktion.

Toyota C-HR

den nye Toyota C-HR Det har været, som vi har sagt, at Endelig SUV at ankomme området japanske producent. Det er en model med personlighed og iøjnefaldende design, til halvvejs mellem en coupé og en kompakt SUV, men håber at konkurrere og stå op til den almægtige marked Nissan Qashqai. C-HR arver den hybride fremdriftssystem Toyota Prius, med et kombineret output på 122 hk: det vil sige, dens lave strømforbrug og pålidelighed er mere end bevist. Ingen tvivl om det vil være en model, der vil give den snak i de kommende måneder ... og allerede kunne vi selv prøve.

magt122 hk
gennemsnitligt forbrugFra 3,9 l / 100 km
versioner4x2
længde4.36 meter
bagagerum377 liter

Toyota RAV4

med en længde på 4,57 meter, Toyota RAV4 Det er kun tilgængelig i 5-dørs versioner. Han har for nylig udgivet sin første hybrid version (Dette link vil du finde testen), hvortil skal lægges to andre varianter, den ene diesel og andre brændstoffer. Den nye hybrid RAV4 tilbydes med to varianter, en med forhjulstræk og firehjulstræk anden 4x4. I firehjulstræk er en anden elektromotor forbundet med baghjulene. Sammen med denne nye hybrid version af Toyota RAV4 2.0 Diesel motor giver 143 hk BMW kilde i forbindelse med den forhjulstræk. Mens benzin satsning på en blok af to liter og 151 hk, dette med 4x4.

magtFra 143 til 197 hk
gennemsnitligt forbrugFra 4,7 l / 100 km
versioner4x2 og 4x4
længde4.605 meter
bagagerum501 liter

Toyota Land Cruiser

indbegrebet hård fyr, selvom det er en Pure SUV Toyota Land Cruiser Det har tilpasset til de tider af moderne SUV. Dette bekræftes af sin nye serie, hvor ja stadig rider på en høj forskydning motor, med 2,8 liter og 177 hk (Dette link kan du finde testen). Denne SUV tilbyder også avancerede kontroller og en masse teknologi til at levere gode resultater og komfort i asfalt på trods af sin vægt og volumen, masser af plads inde og op til syv sæder, hvis du vælger den fem-dørs krop.

magt177 hk
gennemsnitligt forbrugFra 7,2 l / 100 km
versioner4x4
længde4,78 meter
bagagerumFra 381 til 621 liter

Toyota Hilux

Altid med reference pick-up i kategorien Toyota Hilux Det er nu i sin ottende generation. I det, dette også ren SUV engagement i moderne design og bedre udstyr. Det har en 2.4L forskydning og 150 hestekræfter, med op til tre konfigurationer at vælge: enkel, udvidet eller besætning førerhus. En smuk afhentning i dette link kan du finde testen.

magt150 hk
gennemsnitligt forbrugFra 7,0 l / 100 km
versioner4x4
længde5,33 meter
bagagerum1211 liter i kassen

Du kan også være interesseret i:

Den vildere og sportsnyheder fra Toyota

Toyota C-HR Launch Edition: udtømte reserver

Toyota RAV4 vs VW Tiguan, hvad er bedre?