Breaking Bad biler på auktion

Breaking Bad biler på auktionBreaking Bad biler på auktionBreaking Bad biler på auktionBreaking Bad biler på auktion

Series Bryan Cranston, Breaking Bad, har revolutioneret verden med sin historie, hvor Walter White og Jesse Pinkman alle love Albuquerque, er en by i staten New Mexico (USA) springes over. En atypisk scenarie i hovedpersonerne passerer at have et normalt liv til at blive en af ​​de producenter 'krystal' Most Wanted. Nu kan de biler, der har efterladt til at bruge i serien købes auktion. Fans af serien vil gå amok og selvom produktionspriserne ikke skyrocketing, sikkert mere end en af ​​disse biler når en stor sum.

Pontiac Aztek Walter White

sandsynligt det mest karakteristiske serie bil. Det er den rejsekammerat og 'business' stjernen i Breaking Bad, udregnings- og intelligent Walter White. I den næstsidste sæson som ændringer for Chrysler 300 mærke. den tilstand af bilen er temmelig uheldigt og den har brug for større reparationer, men prisen er det laveste af de auktioneres. Dette Pontiac Aztek autentiske samlerobjekt for fans. Din pris: 1000 $ -740 euro. Pontiac Aztek

Chevrolet Monte Carlo Jesse Pinkman

den 'Partner' af Walter White Det ser i serien med en Chevrolet Monte Carlo nu virker ikke, og Den er beskadiget af genskabelsen af ​​en skydning i serien hvor bilen får skud. Alligevel store vært af uskyldige Pinkman af de offentlige mærker indledende sum Auktion er 2.500 $ 1.849 euro.

Chevrolet Monte Carlo

Jeep Grand Wagoneer Skyler White

Det er den bil, som Walter kone gåture. Som anført, bilen føles godt og er i orden mekanisk taler. Det ja, maleri har brug for lidt retouchering og vi taler om en 1991 model fremhæver sine klassiske æstetiske og side- og bag plader efterligne farven på træet. Det har en startpris på 7125 $ 5268 euro.

Jeep Grand Wagoneer

Toyota Tercel 4WD Jesse Pinkman

En af de køretøjer, der lever mere essens 'Breaking Bad'. Det er den bil køb Jesse Pinkman at blive ødelagt hans Chevrolet Monte Carlo. med den Toyota Tercel 4WD -meget stil 'venstre' af Pinkman-, de unge stjerner i nogle af de bedste scener fra serien. Tro mod Jesse, indvendigt og udvendigt er forsømt og mekanisk akkumulere 181,500 miles -den liv Kilometertæller næsten 300 tusind kilometer-. Dens Startprisen er 5500 $ 4067 euro-

Toyota Tercel 4WD

Volkswagen New Beetle Marie Schrader

Det er køretøjets der driver Hanks kone, bror Walter White og DEA agent -Overholdelse Management Love på drugs-. Det er en dejlig New Beetle dyb blå og 2006. Deres status er annonceret temmelig god og i virkeligheden, det har en startpris på 10.000 $ 7394 euro-. Selvom virkeligheden er, at bilen har ikke noget særligt i serien og det mangler væsentlige minutter på skærmen.

Volkswagen New Beetle

Ford F-250 Vamonos Skadedyrskontrol

En af de cover virksomheder ty til Walter White til 'kok' glas uden at vække mistanke er Vamonos Skadedyrsbekæmpelse, en formodet selskab, der har ansvaret for at ende den skadedyr i hjemmet. Virksomheden er et køretøj Ford F-250 med krop 'Afhentning' at i henhold til specifikationerne Det har motorfejl Kilometertæller og det giver et ret højt tal. Start pris: 5.000 $ 3.697 euro.

Ford F-250

Cadillac Sedan de Ville

i sidste sæson, hovedperson i serien, Walter White, bruges i nogle scener af betydning er en Cadillac Sedan de Ville. Inde i bilen og pladen nuværende nogle defekter på grund tid, da det er året 1977. Alligevel beskrivelsen taler om en gode mekanikere, Usædvanligt for en bil med den alder. På auktionen har det en startpris på 5.000 $ 3.697 euro.

Cadillac Sedan de Ville