Opel har et nyt logo og nye slogan

Opel har et nyt logo og nye slogan

"Fremtiden tilhører alle" er den nyt slogan for Opel-mærket. Hvad budskab du ønsker at formidle?: demokratisere fremtidige teknologier og sætte dem tilgængelige for alle. Bilindustrien er ved at ændre sig meget hurtigt. Køretøjet i sig selv er ikke længere centrum for opmærksomhed. fokus er nu fokuseret på mobilitet for mennesker, er det en hel paradigmeskift. Mekanisk til digital, brændstof til elektricitet, der ejer en bil-baserede mobile løsninger ethvert behov.

For Opel, fremtiden er ikke et elitært luksus, men en livskvalitet for alle. Opel har været en pioner inden for demokratiserende innovationer Premium og teknologier. Indførelsen af ​​tre-vejs katalysator og installation på alle passagerskibe airbags i fuld størrelse er blevet overvejet milepæle i miljø- og sikkerhed bevidsthed. For nylig, LED-matrix lys IntelliLux i midten og kompakte segmenter, tilslutningsmuligheder og personlige assistent Opel OnStar tjeneste eller Opel Ampera elbil-e er eksempler.

Et nyt logo til Opel

Begyndelsen af ​​det ny æra for Opel også overføres af ny Opel Blitz. Mærket logo er blevet redesignet. Fra nu af alle kommunikationskanaler bruge et logo med Opel 2D udseende klar. Selvfølgelig vil de grundlæggende elementer i den særprægede Opel-logoet forblive-en cirkel som et symbol på et hjul og lyn udelukkende som et tegn på magt. Let at genkende et overblik.

Du kan også være interesseret

Opel Grandland X. første officielle billeder og detaljer om den nye SUV

Opel Insignia Grand Sport 2017: Den første af den nye Insignia

Opel, det nye brand af elbiler også PSA?

Officielle: PSA annoncerer købet af Opel med 2.200 millioner euro