Test The Best SUV 2016, den store festival for SUV

Test The Best SUV 2016: en stor succes med deltagelseTest The Best SUV 2016: en stor succes med deltagelseTest The Best SUV 2016: en stor succes med deltagelseTest The Best SUV 2016: en stor succes med deltagelse

Han havde aldrig gjort noget lignende i vores land og i Europa. I vores søgen tjene vores læsere og internetbrugere, og alt det De har brug for at købe en bil, vi besluttet at oprette vores Første test Den bedste SUV, en begivenhed, hvor 19 brands viste og fik lov til at teste deres modeller al relevant måde.

den Convention Center i Las Rozas (Madrid) Det har været vært for en SUV megaconcesionario af 25.000 kvm med 125 test biler og 80 eksponering hvor du kan sammenligne, analysere, teste og købe. Forskellige ture, herunder en sjov terrængående rute, der betjenes testbane at vide, hvad der var bedst passer til behovene hos købere.

Gennem hele tre-dages weekend den 11.-13 november omkring 5.000 mennesker har gjort tests helt gratis af biler, de higede dem til at løse mange af dine spørgsmål. Da det hidtil ukendte Peugeot 3008 eller Ateca Seat, til kraftig Porsche Macan eller Maserati Levante, gennem den sælgende Nissan Qashqai, Kia Sportage eller Hyundai Tucson, det store flertal af den eksisterende tilbud i vores marked var til rådighed for besøgende på festivalen har været Test The Best SUV 2016.

Men denne begivenhed SUV ikke glemme, at det var en familie begivenhed, hvor alle, unge og gamle, nyder at tilbringe dagen på vores faciliteter. Til dette en børneområde med mange aktiviteter Det var glæde for de små. eller aktivitet Play Station med sin ny udgave af spillet Gran Turismo Nurburgring 2016 der ikke stoppe deres aktivitet til enhver tid med lange køer venter på at klatre den bedste simulator markedet og føler pilot i den grønne helvede for en dag.

fest SUVVi har også inden for Det rekreative område Best Test med en scene koncerter underholdning betjener dem, der nød forfriskninger i område betjenes af et dusin af så fashionable dag Food Truck. I sidste ende, dette Den første test kamp Bedste SUV Det er allerede blevet hans første udgave SUV parti i Europa. Men bare rolig, de vil flere og flere geografiske områder. Indtil videre har de påberåbt sig dette første initiativ Audi, BMW, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Seat, Suzuki, Toyota og Volvo, BP og radar advarsel Coyote. Tak til alle.

Du kan også være interesseret i:

Test The Best SUV: den største begivenhed for at teste biler

Fremtidige SUV afsløret

Den bedst sælgende SUV efter kategori