Verdenskortet markerer mest eftersøgte biler i Google efter land

Verdenskortet markerer mest eftersøgte biler i Google efter land

Den første: at visse mærker er søgt i Google er ikke ensbetydende med, at er de bedste sælgere, ikke engang den mest ønskelige. Du kan blive indtastet deres navne, fordi netop lanceret en konkret model, der vækker forventning eller måske et tilfælde af udbredte mekaniske nedbrud. Et godt eksempel er Spanien, hvor producentens spores i 2016 var Volkswagen.

Det andet: den eneste kilde betragtes i undersøgelsen -ved Quickco, en engelsk hjemmeside Komponenter-, er Google; Kina, Rusland og Sydkorea er andre populære søgemaskiner, som ikke er taget i betragtning. I betragtning af befolkningen i disse lande, Heller kan knytte antallet af konsultationer med potentielt i stand til at gøre folk.

Toyota, BMW og Hyundais "top" Google

Made to undtagelser, fordelingen af ​​mærker på Google-søgning ledes af Toyota (74 lande), efterfulgt af BMW (51 lande) og Hyundai (17 lande): de tre udgør 73% af kortet over i alt 193 nationer. Tværtimod, Ford, Citroën, Seat og Nissan ikke.

Most Wanted bilmærker i EuropaHvis vi sammenligner disse resultater med producenterne sælge mere, i tilfælde af Toyota nogenlunde svarer: i 2016 var anden med 10,175 millioner køretøjer solgt på verdensplan. Men mærkets salg sidste år var Volkswagen, med 10,310 millioner enheder; hvis vi ser på deres søgninger Google, er de begrænset til nogle europæiske lande og i USA, Uruguay.

I Spanien er vi på udkig efter Volkswagen

I vores land den mest eftertragtede mærke er Volkswagen, selv om det er den bedst sælgende Renault.

Hvilket det ser ikke ud nogen steder i nærheden er Seat Og i en verden af ​​Google, uanset nationalitet og patriotiske følelser. Kun Frankrig, Tyskland, Italien og Sverige har dine foretrukne søgninger på indenlandske producenter: Renault, BMW, Fiat og Volvo.

Du kan også være interesseret

10 mærker og 10 modeller af biler mest værdsatte

Hvad er de mest værdifulde brands? Bil Ranking

Er Dieselgate påvirker salget af Volkswagen-koncernen?