7 personligheder chauffører bag rattet, og du hvem du er?

7 personligheder chauffører bag rattet, og du hvem du er?

Sikkert langt de fleste af os sige, at vi er gode bilister. Dog ville vi narre os selv, hvis vi benægtede, at vi nogensinde har taget en anden personlighed, når vi kører og holdning og / eller anden chauffør manøvrere os ændres. Og afhængigt af vores personlighed eller vores humør, kan vi reagere på en helt uventet måde, når vi kører.

Goodyear og London School of Economics (LSE) er blevet foreslået identificere disse adfærdsmønstre hos chauffører. Hans første undersøgelse, for det, de har gjort fokusgrupper og dybdeinterviews med europæiske bilister de har forladt alt 7 personligheder set fra synspunkt socialpsykologi. Her går:

7 personligheder chauffører bag rattet

professor

Den sjæl lærer, der kommer ud, når vi kører og Vi føler behov for at se de andre bilister, der har gjort forkert. Ikke kun det, men vi forventer en medalje for vores arbejde undervisning til andre.

Den Sabelotodo (eller 'Tolosa')

Af disse er der på alle steder og områder af samfundet, men også på vejen. Alle chauffører er inkompetente, medmindre han, og skriger for at se resten af ​​den beskyttelse, der giver dig dit eget køretøj. At ræsonnere vil være umuligt.

konkurrencedygtig

pleje, ikke forsøge at overhale denne type chauffør, der ikke vil forlade ham let. Nogle endda vil lukke vejen, i så fald er vi i en reel fare, en kamikaze. De er vrede, hvis du forhånd i supermarkedet andre med indkøbsvognen?

den Justiciero

Det er ikke en superhelt, men baglæns. denne leder straffe andre bilister, når du tror, ​​du har gjort forkert, som det behøver ikke altid at være. Det efterlader bilen, begynder han at skrige og endda truende. Det bedste i disse tilfælde, vende det døve øre ... vi har set tilfælde, hvor disse drivere kommer til at angribe resten.

"Jeg er hele tiden gennem folks blik ', sagde en drivkraft for denne gruppe i et interview.

7 personligheder chauffører bag rattet

Flygtning

Du ser sjældent interagere med andre bilister, simpelthen fordi Det er sjovt at lytte til musik eller tale med mobil med en anden person til at isolere. Ifølge denne undersøgelse, er det også 'en strategi om ikke at føle sig frustreret fra starten. "

'Jeg elsker at få i bilen og gå om min virksomhed, gør, hvad jeg skal gøre'; Okay, men det betyder ikke forstyrrer sikre bil med resten ...

de Vises

Nej, ikke Pep Guardiola i munden på hans tidligere elev Zlatan Ibrahimovic. Det er den driver, der alle formoder at være og sjældent er tættere på virkeligheden. Når resten er forkert, denne karakter accepterer de fejl og forsøge at give dem en logisk og rationel forklaring. Og desuden, Han er i stand til at kontrollere sine følelser, godt for ham / hende.

'Jeg plejer ikke at blive nervøs. Hvad der sker, er, at alle er i en fart ', ord filosof bag rattet.

Elusive

De andre bilister er en konstant fare, og selvfølgelig, den måde er fuldstændig upersonlig. 'Irriterende bilister forekommer mig farligt, jeg har brug for at komme væk fra dem', Han siger undvigende pilot i en diskussionsgruppe.