Den syv Finalisterne Car of the Year 2016 i Europa

Årets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalisterÅrets bil i Europa 2016: 7 finalister

Af de 35 håbefulde modeller Årets bil i Europa 2016, 58 europæiske dommere har lavet en første udvalg at vælge syv finalister der vil konkurrere om bedste bil til 2016. Nu er det tid til at se, revurdere både Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb og Volvo XC90 for at møde efterfølger den aktuelle vinder, den europæiske Car of the Year 2015 er den Volkswagen Passat. Hver jury har 25 point skal fordeles mellem mindst fem modeller og kan ikke overstige grænsen på 10 point for en model. Afstemningen finder sted den sidste uge af februar til blive offentliggjort på vinder af Årets bil i Europa 2016 aftenen før starten på Geneve Motor Show den 29. februar.

Audi A4

Upåklagelig udførelsesform, kvalitet, i-board teknologi og et dynamisk plus Jeg havde undladt den forrige generation. Han kan straffe skandalen af ​​Volkswagen Group dieselmotorer.

BMW 7-serie

Det har det hele og alt hvad du har, er den bedste. Det er en type bil kan man næsten ikke få højt på den endelige afstemning, fordi dens eksklusivitet og pris positionering er dens vigtigste handicap.

Jaguar XE

Interessant alternativ til sedan tyske Premium. hans sport følelse kan ridse mange stemmer, Ligesom sin anderledes design end hvad der er almindeligt at datere Audi, BMW og Mercedes.

Mazda MX-5

Det er altid en tilfredsstillelse, at et nicheprodukt passere snittet. Og mere en topmodel, ikonisk i sin seneste generation. Kærlighed til stil, sjov til din flyer... Du kan skrabe en masse point og være meget høj.

Opel Astra

Min store favorit, fordi det repræsenterer som ingen sædvanligvis Det er en vindende bil Car of the Year. Det er et volumen model, der har udviklet sig betydeligt at placere den på højden af ​​de bedste i segmentet.

Skoda Superb

fandt ikke revner, det er et produkt fuld og rund, med et plus på følelsesmæssig design, der indtil nu var i Skoda. Space konge, drage fordel af Volkswagen Group arsenal af mekaniske og teknologiske niveau ... Den nuværende Årets bil i Europa er en sedan, Volkswagen Passat, ¿gentagelse type bil juryen?

Volvo XC90

Det har været svært at få denne nye generation, men kommer med styrke i form af udvendige design og især interiør og mekaniske løsninger, tilslutningsmuligheder, kvaliteter... Det er den eneste SUV fra listen og argumenter til at stå op til tysk hegemoni.

Du kan også være interesseret

- Årets bil i Europa 2016: de 35 endelige kandidater

- Volkswagen Passat Car of the Year vinderen 2015