10 skøreste prototyper og mærkelig historie, fotos

Top 10 mest sjældne prototyper af historieTop 10 mest sjældne prototyper af historieTop 10 mest sjældne prototyper af historieTop 10 mest sjældne prototyper af historie

Lad os se det i øjnene, prototyper fremlagt af de bilmærker, de er ikke ofte til vores smag. Og på en måde, de alle risiko for at tro det, og vi sætter pris på, at tør, fordi det er hvad den konceptbil: lancere en órdago, et design, et begreb ... og se reaktionen af ​​mennesker. Og hvis ikke, tage et kig på vores fotogalleri.

Hvis disse prototyper accepteres, kan de tilpasse sig markedet og den aktuelle virkelighed i det øjeblik. Hvis du ikke har gode meninger, kan du altid rette og brands kan pege i andre retninger, da det ikke gå på salg.

Vi benyttede sig af disse prototyper, der har været mest mærkelige, Og vi engang turde at kalde dem vanvittigt. Nævnt i vores galleri du vil se 10 sjældneste prototyper af historie, altid under vores opfattelse. Og tror ikke, vi taler om prototyper af udenlandske producenter, og at ingen kender: i vores Top 10 er mærker som Audi, Mercedes, Ford, Peugeot, Citroen, Honda, Nissan, Renault, Ferrari og Lamborghini.

Audi Urban Concept (2011)

Du kan også være interesseret

Den grimmeste biler i verden er ...

De mest spektakulære prototyper 2015

Audi Urban Concept

Ferrari 512 Modulo Pininfarina en amerikansk millionær

Citroën Lacoste Concept

Honda Puyo, bilen skinner

Nissan Pivo 2

Lamborghini Egoista Concept, en anden 50-års jubilæum gave

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis