Top 10 prototype biler af 2016

10 konceptbil 2016 Autopista.es10 konceptbil 2016 Autopista.es10 konceptbil 2016 Autopista.es10 konceptbil 2016 Autopista.es

Fra Detroit Motor Show i januar, indtil Hall i Los Angeles i november, gennem Europa saloons Geneve og Paris, og mange andre globale sammenkomster, har været utallige innovationer, der forlod os dette 2016. biler "kød og blod"Klar til at tilmelde og fører dem ud, men også mange begreber indvarsler os design, den teknologier og motorer den fremtid. Af disse er disse 10 her vi minde dig, vi er, at vi har ønsket.

Næste BMW Vision 100

For at fejre sin hundrede jubilæum, BMW viste os Next Vision 100, en futuristisk model vi viste udviklingen af ​​biler ville opleve i det følgende 100 år. Det tyske firma siger, at denne konceptbil allerede har implementeret systemer og tilslutningsmuligheder enheder og menneske-maskine interaktion, der i stigende grad vil blive mere populær i løbet af de næste tre årtier i bilindustrien. den BMW Vision Concept Næste 100 Det er en prototype bil af kørsel autonom a la carte, som foreslår at "dirigent" og hans ledsagere to driftstilstande: "Ease" og "Boost". den måde "Ease" udvalgt køretøj indvendige struktur ændres og konfigurerer det formål at give kabine så behageligt og behageligt som muligt. På den anden side, den måde "Boost" Det er den ene orienteret kørsel; rattet tilbage til sin naturlige tilstand skal håndteres af føreren, mens sæderne er anbragt i den konventionelle position og Leder Up Display kun projekter vedrørende rejseinformation (ud over de væsentlige tekniske data for bilen).

Buick Avista

vende tilbage til salon af Detroit 2016, i det fjerne af januar. der Buick Han indførte en coupe, at den dristigste turde nævne rygtemøllen afkast Opel Calibra. Lateralt, Buick Avista kendt for deres muskuløse hjulkasser, dens korte udhæng og enorme aluminium fælg 5 talte 20 inches. Som stor coupe i Buick Avista ikke plads til fire passagerer, som de har strengt individuelle sæder. den amerikanske mærke Han talte også om intentionerne i Buick Avista den mekaniske konfiguration valgt: A biturbo V6 benzinmotor 3,0-liters, 400 hestekræfter, som forvaltes af en automatisk gearkasse med otte hastigheder. Ikke uden den miljømæssige kompromis, motoren har Avista Stop-start og et system af cylinder deaktivering.

Buick Avista

Cadillac Escala

Vi mødtes i Concours d'Elegance i Pebble Beach. Cadillac Concept Scale er en enorm sedan Luksus 5.3 meter med slagtilfælde coupé (Amerikanske mærke defineret som hatchbacks) skal positioneres, skal udlæses, ovenfor Cadillac CT6, som den deler platform. Så enorme er den Cadillac Skala udenfor, og inde, selv om dens luksus og komfortabel kabine er dedikeret til single 4 passagerer, alle på separate sæder. Motoren anvendes, er en 4,2 V8 twin, automatgear og baghjulstræk.

DS E-Spændt

DS Concept E-Spændt var forslaget Division luksus fransk Han viste i Paris Motor Show: En elbil med coupe krop, futuristiske spirit og sportslige forhåbninger. Måler 4,7 meter lang, 2,1 bred og 1,3 meter høj. Det er malet i et eksklusivt metallic grøn og fronten, meget aggressiv, herunder en enorm grill lavet med 3D-print mekanismer. vedtager også fire forlygter typen LED simulerer form af en diamant. E-Spændt DS Concept har en elektrisk motor, der udvikler 402 hk og 53,7 Nm drejningsmoment. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km / t. Al den mekaniske kraft sendes til baghjulene. Annonceret autonomi er 310 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

En anden af ​​de klareste stjerner vises Concours d'Elegance i Pebble Beach 2016 (Californien). Mercedes-Maybach 6 Vision er ren show fra ethvert synspunkt bredde og langs sin 5.7 meter krop. den Vision Mercedes-Maybach 6 Det er et køretøj hundrede procent magt forsynet med Fire motorer!, hver rettet mod hver af sine hjul. En samlet kapacitet på 748 hk. Batteriet har en kapacitet på næsten 80 kWh og garantier, ifølge Mercedes, en autonomi af 500 km i cyklussen NEDC europæisk godkendelse. På den anden side, accelererer 0 til 100 km / t på mindre end fire sekunder og en maksimal hastighed på 250 km / t (Elektronisk begrænset).

Vision Mercedes-Maybach 6

Opel GT

afsløret i salon af Geneve, Opel GT Concept er et koncept, der ville markere den fremtidige udvikling, Opel. med forreste motor og stikkemaskiner baghjuls, genoptages GT navn, en mytisk model af mærket optrådte i 1968 og i 2007, Opel igen brugte han til en anden af ​​hans tosædede sportsvogne. den Opel GT Concept rider på en benzinmotor med tre cylindre, turbo og 1 liters slagvolumen når 145 hk og det har et maksimalt drejningsmoment på 205 Nm. Motoren driver baghjulene gennem en sekventiel gearkasse sekstrins betjenes fra knaster placeret bag rattet. den Opel GT Concept, efter mærke, accelererer 0 til 100 km / t på mindre end 8 sekunder og når en maksimal hastighed på 215 km / t. Vægten annonceret til bilen er mindre end 1.000 kg.

Pininfarina H2 Speed

Den nye Pininfarina H2 Speed ​​Concept lover en stor effektivitet aerodynamik og total effektivitet, udstedelsen af flugt kun vanddamp. GreenGT Han har været ansvarlig for udviklingen af ​​sit innovative system fremdrift, sammen beskæftiger to elmotorer De arbejder sammen med brændselscelle, hvor hydrogen Det bliver el som driver propellerne. Denne fransk-schweiziske selskab har været at designe, udvikle og producere nye bæredygtige fremdriftssystemer siden 2008. Ifølge rapporter både Pininfarina som GreenGT, avanceret H2 fremdriftssystem Speed ​​Concept Det er den mest magtfulde i verden beskæftiger brændselscelle. Med op til 503 hk, lover acceleration fra 0 til 100 km / t på blot 3,4 sekunder med en tophastighed på 300 km / t. også det fremhæver, forreste elektriske superbiler, for sin hurtige fylde brint tanken: kun 3 minutter.

Renault Trezor

Han understregede hjemme, i fortiden Paris Motor Show. Sagde i den franske begivenhed, der lagde grunden Trezor Renault design sprog, ville biler Renault den fremtid, men målet var at udvikle en prototype til at være et laboratorium for ideer. Han sagde Lauren van den Acker, design direktør for Renault og leder af denne nye prototype, som fremkalder navnet Trezor "en kostbar genstand, der efterlader mange detaljer at opdage", mens "Z" Det refererer til den teknologi hundrede procent elektrisk ZE Renault. Derfor motoren Power 350 hk. Renault Trezor Concept er stand til at accelerere fra 0 til 100 km / t på mindre end 4 sekunder. Hundrede procent fremdrivningseffekt tager en masse udviklede og gennemprøvede fremskridt inden konkurrence biler elektrisk den Formel E.

Renault Trezor

TechRules Trev Begreber

den superderpotivo 1.044 CV Techrules i sin varianter at96 og GT96 vil det være en drivable realitet. I den første udgivelse i porcelæn -Det i Beijing, hvor det selskab, der navne modellen har sin base-, planlagt til 2018 eller 2019, vil blive efterfulgt af en anden verden på et senere tidspunkt, selv uden definir.En øjeblikket teamets arbejde fokuserer på teknik færdiggørelsen af ​​udviklingsprocessen og fremstilling endelige udgaver Teknologi Trev (Turbine-Genopladning Electric Vehicle). Samtidig vil det fortsætte med at arbejde i teknik og design varianter at96, hvor bruger en turbine ligner en fly; og GT96, , hvori brændstoffet er erstattet luftfart af gas til mad. I disse tilfælde Techrules partnere i Storbritannien og Italien.

VW Budd-E

Vi går til CES i Las Vegas i begyndelsen af ​​2016. Der vi så "Microbus til det XXI århundrede"Således er defineret af selve Volkswagen sin nye elektriske køretøj koncept lang afstand. VW Budd-e har alle de planlagte for at nå teknologier Fremtidige biler. Og til at begynde med, vigtigst af alt, det udvikler sig fra den nye modulær platform køretøj Brand og stikkontakten (MEB). den Volkswagen Budd-e Concept er derfor en elektrisk van hvor den har en stor batteri 101 kWh placeret langs køretøjets gulv. Det har en elektrisk motor på hver aksel, så selvom ingeniører stadig ikke tale om magt, gøre bekræfter, at har firehjulstræk og en 100% elektrisk autonomi op til 600 km. I alt vil du være i stand til at nå 150 km / t hastighed og lover at genoplade op til 80 procent af sine batterier i knap en halv time endnu.

Du kan også være interesseret i:

De bedste billeder Concours d'Elegance Villa d'Este 2016

De bedste biler i Hall of New York 2016

2016 Paris Motor Show: de bedste sportsvogne