Gran Turismo Sport: Vi har testet den nye rate af spillet til PS4

Gran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo Sport

Drage fordel af præsentationen London videospil Gran Turismo Sport, den nye overgang til PlayStation 4 saga af de legendariske racerbiler, fik vi den 'virtuelle mono' for at teste, hvad vi vil finde nyheder om Gran Turismo 6, selvom GT Sport ikke vil være til salg i Europa indtil November 16, 2016, bare en dag efter det præsenteres i Asien og Nordamerika.

Intet andet komme til at spille, jeg er klar over, at meget lidt eller intet har ændret sig fra den tidligere titel Gran Turismo, at ikke engang et spring af billedkvaliteten være PlayStation 4 og PS3 ikke kan lide de tidligere spil i saga-. Senere, Kazunori Yamauchi, administrerende direktør Polyphony Digital og producent af videospil Gran Turismo, vi tæller, at Gran Turismo Sport er stadig 50 procent af sin udvikling i generelle vendinger (6 måneder efter dens udgivelse?), og ved den officielle lancering vil vi nyde en resolution 1080p og 60 fps, samt en simuleringssystemet skader på bilen slagtilfælde (endelig), sidstnævnte ikke er tilgængelig i den 'demo' vi kunne prøve i London.

Gran Turismo Sport

i Gran Turismo Sport der vil være i alt 137 biler af såkaldte 'premium' eller højtydende, alle af dem arbejdede i form af udvendige finish og interiør detaljer at overveje, da nogle af disse biler optræder i Gran Turismo 6 med et indre kammer standard og at for ingenting gjorde ham til en velkommen til titlen. Resten af ​​bilerne inddelt i kategorier GR1, GR2, GR3 og GR4, i henhold til deres præstationer og deres grad af køreegenskaber.

De tilgængelige spor distribueres af 19 steder flere forskellige veje til rådighed, og vejrforholdene hvor du ønsker at spille bliver nødt til at vælge dem, før du kører, men under ingen omstændigheder være under forandring under løbet. Dette kunne virkelig se et par måneder siden i Driveclub, spillet også for PS4, hvor du kan starte en karriere med den klare himmel og helt tørre spor og krydse målstregen i det våde på grund af regn på aktuelt valgte af spilleren.

Et andet aspekt, der forlod klart, at Gran Turismo Sport Det kunne godt have heddet Gran Turismo 7, fordi det er en komplet spil og ikke kan sammenlignes med 'Gran Turismo: Prologue', som var et incitament mellemliggende mellem Gran Turismo 5 og Gran Turismo 6. Ja, vil GT Sport ankommer forbedringer og nye modeller af biler -nogle udvidelser betaling og andre belønninger-fri tilstand eller med hvilken det forventes, at den bedste titel skabt i serien er nået.

Yamauchi Det har også formået at forene sit spil endnu mere ægte racerbiler, at få godkendelse FIA (International Automobile Federation). Derfor er det den første racing simulation nogensinde at få det og har et afsnit specifikt fokuseret på professionaliseret virtuelle konkurrencer.

I virkeligheden, i sin Sport-funktion, Det har to mesterskaber anerkendt af dette agentur, Nationens Cup (Konkurrence for lande) og Manufactures' Fan Cup (Konkurrence for producenterne). En af attraktionerne i dette game mode er, at du kan gøre med Digital kørekort FIA, som vil tiltrække automobilklubber, der kan kræve dig til de faktiske køreprøver. Sig det vil være en form for GT Academy, men store og med en enklere «og bred adgang for alle.

I London kunne vi deltage i en udstilling af, hvad der ville disse ligaer, med spansk Carlos Martínez -Finalist af GT Academy 2014 forkæmper for Manufactures' Fan Cup, fejret og kommenteret levende under arrangementet.

Du kan også være interesseret

Lancering nye spil: Gran Turismo Sport og Motorsport Manager (video)

Madrid Games Week 2015, den sidste videjuegos bilmarked

Biler video spil, der kunne gå i opfyldelse