Hvad er de biler med de smukkeste og mest spektakulære hjul?

De mest spektakulære bil hjulDe mest spektakulære bil hjulDe mest spektakulære bil hjulDe mest spektakulære bil hjul

Langt fra mode tuning, Der er dem, der nyder at ændre dine bildæk, ofte med alt for ædru design. Bilmærker har draget fordel af den tendens til at tilbyde attraktive design til hjulene på sine modeller, enten standard eller ekstraudstyr. Oftest de gør fabrikanterpræmie'Og de fleste sportsvogne på markedet. Vi viser nogle af de mest imponerende.

Lexus

den Toyotas luksusmærke Det har været risikabelt i de senere år med fed design og effektive teknologier såsom hybrid-drev. så ikke kun deres biler krop muskuløse former, men deres dæk er en ingeniør, nogle med utallige radio og meget attraktive farver.

BMW

BMW fælge

Det er velkendt, at de mest lidenskabelige versioner af modeller BMW De tiltrækker en kundekreds søger rører meget 'væddeløb'Og slående, når de køber en af ​​disse biler. Derfor divisionen 'M' har gjort et godt stykke arbejde med dækkene på deres biler, eksemplificeret i modellen BMW M4 og specielle udgaver, såsom BMW M4 BMW M4 GTS og CS.

Porsche

De kan ikke være den mest aggressive serie men at opretholde en meget ejendommelig linje i alle modeller. den Porsche 911 Det er blevet referencemodellen og hvor vi kan se nogle af de mest attraktive hjul signatur, efterfulgt af Porsche 718 Cayman.

Koenigsegg

spektakulære superdeportivos af Koenigsegg De kan ikke montere andet end legering lavet af lette materialer som kulfiber, hvilket giver det en meget konkurrencedygtig deres modeller Koegnisegg One: 1 og regera.

Lamborghini

Lamborghini hjul

Jeg kunne ikke gå glip af i denne rapport Lamborghini, der er udstyret med en lang række interessante designs vedrørende hjul er berørt. Vi kan se nogle af de pintonas i modeller som Lamborghini Centenario, den Lamborghini Huracán og det mytiske og Lamborghini Gallardo markedet forsvandt.

Ferrari

Noget mindre aggressiv og med få radioer designs er hjul sportsvogne Ferrari. Biler ligesom laferrari sætte meget høje bar med sit hoved møtrik i stil med den ensædede formel 1.

Bugatti

To modeller, den Bugatti Veyron Bugatti Chiron og hans afløser er mere end nok til at snige sig ind i denne liste. Meget bemærkelsesværdige designs dæk deres endelige særlige udgaver, som de fyret Veyron, som Grand Sport Vitesse "La Finale '(øverst montere).