14 spørgsmål om radarer, der måske desconozcas

14 spørgsmål om radarer, der måske desconozcas

Hvor mange er der radarer på spanske veje?

I Spanien er der 844 faste radarer, blandt dem, der tilhører den DGT, den catalanske Trafik og sikkerhed Institut for den baskiske regering.

I hvilke regioner er der flere og radarer?

Catalonien med 220 radarer og et forhold på 18,02 per 1.000 kilometer enheder via fører den nationale ranking. Næste på listen Baskerlandet, med 13,30 radarer og 1.000 kilometer samfund Madrid, med et forhold på 10,74 per 1.000 kilometer maskiner.

i hale placering, med mindre end tre radarer, er de Cantabria (2,73) Castilla La Mancha og Castilla y León (2,45) Estremadura (2,18) og Navarra, med kun én radar per 1.000 km veje.

Hvor mange klager er lavet årligt i Spanien for hastighedsovertrædelser?

I alt klager over 4.000.000 vej, hvoraf ca. halvt (46 procent) De svarer til hastighedsovertrædelser.

Hvad er de mest Multan radarer i Spanien?

følgende link Du har detaljeret hvad er 25 radarer mere Multan.

Er der områder med radar plakat 'Tramo koncentration ulykke'?

kun fem sektioner af de 180 farligste veje i Spanien De har en radar eller er mærket som "koncentration stræk ulykke".

Hvilke typer radarer er der?

- fast: Løfte rammer installeret på veje, i hytter, stolper eller hardware. De er markeret på sporene som 'hastighedskontrol point'.

- telefoner: Placeret i køretøjer på et fast stativ eller helikoptere, såsom Pegasus. De kan være af to typer: mikrobølge teknologi, i stand til at måle op til seks baner; og laser rettet selektivt til et køretøj, med en rækkevidde på op til 500 meter.

- stræk: Fast installation. Beregn den gennemsnitlige hastighed af et køretøj mellem to punkter.

- Af 'Red Billedgalleri: Placeret ved trafiklys i byerne. Captan forbipasserende køretøjer trafiklys på den røde fase.

Radar lyskryds

Hvordan til at opdage mobile radarer?

- De er fælles køretøjer og diskrete farver.

- ikke bære noget element af personalisering, som klistermærker eller objekter i den bagerste bakke.

- cirkulere eller under den tilladte hastighedsgrænse, normalt til højre.

- Hans chauffør bærer en reflekterende beklædning: Når Civil Guard, bør bringe reguleringen uniform.

Hvordan er radarer helikopter?

Den DGT giver en af ​​sine helikoptere med radar, Pegasus, i stand til at hastighedskontrol køretøjer og opdage overtrædelser fra luften. den traditionelle veje, uden fysisk adskillelse mellem baner af begge retninger, og som det er normalt mere vanskeligt at kontrollere med radar-udstyret køretøj, De er den sædvanlige hvor flyvende Pegasus. radaren Den består af to kamre: et panorama, der letter sporing og indfange hastighed, og andre detaljer, som er udstyret med et teleobjektiv, der kan læse køretøjsregistrering.

Er der enheder til at opdage radar?

Ja. Der Tre typer af enheder for placeringen af ​​radar:

- enheder Radar advarsel. De er tilladt ved lov, og vises på GPS. De lever af databasen for DGT, så kun rapportere placeringen af ​​faste enheder.

- Radar-detektorer. De bandlyst fra denne 2014 er de i stand til at opfange signaler, der udsendes af radarer og advare føreren med et akustisk signal.

- hæmmere radar. De er forbudt, fordi forstyrre radaren. Dem installeret, er af en bøde på 6.000 euro og indebærer fjernelse af seks punkter kort.

Radar Detector

Radarer, har du plads til fejl?

Ja. De radarer har en fejlmargener lovligt etableret, alt efter om de er faste eller mobile og hastighedsmåling lavet: denne margen kan variere 4-7 km / t, Hvis vi taler om målinger under 100 km / t, eller mellem 6:56 procent, i tilfælde af, at vi værdsætter hastighed. Men som AEA klage, sommetider disse fejlmarginer ikke overholdes.

Er jeg kan stole på, hvad der markerer speedometer på min bil, hvis cirklen for at se på den korrekte hastighed?

Hastighedsmålere af køretøjer De er ikke hundrede procent pålidelig og det afhænger af hver enkelt producents fejlmargin. I byen, næsten alle gøre den faktiske hastighed. Men for at undgå ubehagelige overraskelser, ikke overstiger mere end fem procent af den hastighed markerer speedometer af din bil: du vil undgå at blive jagtet af en radar.

De bør alle faste hastighedskameraer markeret?

Selvom organisk lov 4/1997 ikke kræver preseñalizarlos, som er placeret på sporene i DGT de selv; dog afhængig installeret i kommuner og autonome regioner veje behøver ikke at være.

Har alle hytter har en radar radar indeni?

ikke nødvendigvis. Den DGT har placeret mere kabiner radar og hvad det gør, er at gå dreje dem, så de ikke altid placeres på samme sted.

Vidste du at ...?

- Faste fotofælder De målte og fotograferet uden fejl op til to biler i sekundet.

- den faste radarer har en én procent maksimale fejl og mobil normalt de reguleres på en 10 procent over de grænser, der på vejen.

- den gantry radar kun måle hastigheden af ​​køretøjer på banen, mens kontanter De kan programmeres til at måle i begge retninger. den side hytter De kan måle hastigheden vognbane.

- radarer De er ikke i drift ved ekstreme temperaturer: Herunder 10 grader og over 60 grader.

- Foto radar er ugyldig, hvis ...: Registrering, køretøjets mærke eller model er ulæselige eller uigenkendelige eller flere biler vises i det samme billede.

- Du kan også være interesseret i:

Alle radarer Spanien

Flere Multan radarer i Spanien

'False radar' på vejen: lære at opdage

Hvor sikker radarer? ¿Årsag ulykker?

Fire nye DGT radarer til deres aviser

Hvor meget virkelig hoppe hastighed radarer?

VIDEO: tåbeligheder i bilen, 'jaget' af radaren Pegasus