Elbilen kan snart synke olieprisen: tasterne

Elbilen kan snart synke olieprisen: tasterne

den rapport fra Den Internationale Valutafond (IMF) konkluderer, at i et hypotetisk scenario med en hurtig vedtagelse af elbilen, oliepriser De kunne konvergere til niveauet af kulpriserne rundt $ 15 per tønde i begyndelsen af ​​2040'erne.

Men langt fra faldet i efterspørgslen efter olie, hvilket er tydeligt, efterhånden som flere elbiler sælges, rapporten peger på en markedet konfigurationsændring olie. Og det er, at forlade sin hovedrolle som en kilde til brændstof til vejtransport, olie ville ophøre med at være den "sorte guld" og ville have til at konkurrere med naturgas, kul, atomkraft og vedvarende energi.

Med dette scenario, skal olieprisen falde til et niveau på $ 15 per tønde, mens øjeblikket olieprisen ligger omkring 50 dollar per tønde.

En ny energi overgang

Hvis vi går tilbage i tiden, i begyndelsen af ​​sidste århundrede, elbiler De repræsenterede en tredjedel af alle biler i USA. Stille og let at køre, blev de hovedpersoner indtil 1910. Det var på det tidspunkt, hvor budgettet Ford T, hvor det blev solgt til en pris 40 procent under den elektriske bil, Han bragte disse markedet. Hertil kommer, at opdagelsen af ​​nye oliekilder førte til et fald i priserne, noget, som ikke kunne konkurrere elbiler. I 1935, blev elbilen gået.

ifølge IMF, det lader til, at vi er på vej i en ny energi overgang, frem for alt som elbilen er at forbedre effektiviteten deres batterier. Således OPEC forudsiger, at 22 procent af bilerne i 2040 vil bære et alternativt brændstof. Og Bloomberg New Energy Finance vurderer I to år vil der være 7,4 millioner elbiler på vejene.

Ifølge IMF rapporten, "Efter at have gennemgået den seneste udvikling inden for transport og vedvarende energi, konkluderer vi, at olie som det vigtigste brændstof til transport og en vigtig kilde til energi i almindelighed Du kunne have en meget kortere levetid end mange formoder. "

Du kan også være interesseret

BMW allerede sælger flere elektriske og hybride sport

Tilmeldinger af el- og hybridbiler svæve

Officer! Volvo-biler bare lancere elektrificeret siden 2019