Tyveri mode! Sport bil tilbehør

Rat, dæk ... sport stykker er formet tyveriRat, dæk ... sport stykker er formet tyveriRat, dæk ... sport stykker er formet tyveriRat, dæk ... sport stykker er formet tyveri

Tyveri har altid været en af ​​de største problemer i den automotive verden og det påvirkede (og påvirker) alle slags biler, uanset rækkevidde. Men i en god del af tiden de billigste biler er normalt findes efter et par dage, da det ikke er ualmindeligt, at tyvene at bruge dem som transportmiddel til at begå andre røverier, mens high-end biler er uheldige let at køre, og det er nemt og hurtigt at forsvinde fra de europæiske grænser.

Mange af disse high-end biler der er stjålet sælges hele i mindre udviklede lande, men også spå "slagtet" for at lette deres salg og forsendelse disse regioner og for at redde de hindringer stillet af De Europæiske politi og sælge stykker, der er meget vanskelige at finde, fordi de ikke har noget stelnummer, som det sker i tilfælde af at sælge biler i sin helhed.

Sidstnævnte type tyveri, af "opsplitning" biler, Det har været stigende i de senere år med et meget specifikt formål: at stjæle stykker af high-end sport for derefter at blive erstattet biler som en tredje tuning i ulovlige værksteder eller sælge internet til langt lavere priser end dens faktiske værdi.

AMG hjul

Tyveri af tilbehør: en aktivitet boomer

De første tilfælde af disse typer af tyverier begyndte at tage tre eller fire år siden i Madrid, men med tiden allerede det spreder sig til andre dele af Spanien (Valladolid til tolv biler dukkede uden rat i en nat i marts). For forhandlingerne i tyvene er klart for politiet. Først, de lokalisere bilen og fortsætte med at samfundet normalt hvile garager, hvor disse køretøjer. Under opfølgning kan det være tilfældet, at kriminelle gøre med bil adgangskode for at lette arbejdet senere.

Når natten, Det drager fordel af ro, der hersker i samfundet garager hvor det også er meget let, hvis en nabo ned ved daggry til sin bil for at skjule. Der, åbne bilen med koden eller knuse glasset, hurtigt introduceret ind i bilen og bare tage et par sekunder at fjerne rat airbag inklusive multimediesystemer eller Shifter. Endvidere i en række tilfælde de er lavet med den låsbare hjulmøtrik af hjulene og også at benytte hjul med dæk.

De mest handlede emner, derfor er rat og hjul, på grund af sin lethed, der skal fjernes hurtigt. Faktisk er sjældne chancer for, at tyvene bytte til at søge andre værdigenstande inde.

RS spoiler

sorte marked

Bestemmelsesstedet for de dele er indlysende. Den sorte bil markedet er fuld af flæser og dæk med logoer for sport afdelinger af high-end køretøjer, som Mercedes, Audi, BMW eller Lexus, men også de fleste prestacionales kompakte biler som Volkswagen Golf R, Renault Megane RS eller Ford Focus ST og RS.

På denne måde, tunning ulovlige værksteder eller enkeltpersoner sælge de stjålne stykker til optagelse i kundernes biler og dermed bære disse med meget dyrere end standard udstyr dele.

Udgifter til reparationer og hvordan man kan undgå det

Omkostningerne ved disse reparationer er normalt ret dyrt, hvis ikke at have en kaskoforsikring. Faktisk fratrække rattet kan antage fra 2.000 til 3.000 euro, afhængigt af skaderne til støtte herfor, samt antallet af elementer, der har lidt skade, som lysene eller blinklys.

gearstang

Med hensyn til de hjul, varierer summen naturligvis afhængigt af kvaliteten af ​​dækkene monteret dæk og MMS udstyr også værdiansættes til flere tusinde euro.

Det er svært at undgå at blive offer for disse typer af tyverier, som de få sekunder, at tyve er langsomme til at handle og let at transportere de stjålne stykker i rygsække eller andre biler, i tilfælde af hjulene, det gør forebyggelse vanskeligt.

Men de vigtigste foranstaltninger, vi kan finde, er, at af installere en god alarm i bilen, videoovervågning kameraer i lokalsamfundet garager at i hvert fald, vil afskrække de mindre erfarne eller noget, der næsten ingen gør, være forsigtige, når vi sætter bilen i garagen og se på, at ingen af ​​den dør, da produktionen af ​​tyvene for det er meget simpelt derfor er det normalt, at dørene regne med hurtig åbning i tilfælde af brand, og ingen nøgle er ikke nødvendig.

Du kan også være interesseret i:

Forebyggelse af tyveri i garager: Politiet rådgivning

Katalysatorer: den store genstand for begær af biltyve

Den seneste biltyverier: fælden dæk rajado