De mest ‘reklame’ sorte biler,

Sorte biler, mere'publicitarios'

Når der træffes beslutning om at købe en bil, reklamer påvirker, det er klart. Hver gang vi vende over til digitale medier med henblik på at kende produktet og informere os, for endelig at realisere købet på forhandleraftalen, og annoncører vender til skabe Internet kampagner. Men vidste det lykkes? Det amerikanske firma raketbrændstof, som er dedikeret til at styre reklamekampagner og studere, hvad der er den ideel til hver kampagne publikum (lige installeret i Spanien), har nøglerne til hvad der er behov for en online reklame succes. For det har analyseret resultaterne af 7.500 digitale reklamer annoncer på biler håndteres mellem september og november 2013.

Hvordan er det online-shopper?

74 procent af internetbrugere siger, at de "altid" undersøger netværket, før du køber det nye køretøj. De fleste brugere (96%) udfører forespørgslen på din pc eller laptop, og serveres lidt mindre end en tredjedel én tablet (30%) eller smartphone (28%). Næsten alle begynder at gøre deres første skridt i mindst fem måneder, inden de foretager køb (51%); 21% 3-4 måneder; 22%, en eller to måneder; og kun 6% begynder at undersøge med mindre end en måned i forvejen.

Den sidste uge før købet er de vigtigste øge salget, og at 59 procent af internetbrugere reducerer ofte markeringen til en enkelt model tid. I løbet af disse dage, bør annoncører fokusere på at styrke deres markedsføring bestræbelser på at opnå jorden og vælter primært på pris og konfigurationsmuligheder. For købere, der overvejer mere end ét køretøj, er det vigtigt at tiltrække din opmærksomhed på kriterier som effektivitet og sikkerhed.

Hvad er nøglen til succes?

Ifølge listen udarbejdet af raketbrændstof, disse er de fem tips for annoncer biler mere effektiv:

1-De vigtigste pris tilbud. Reklamer i prisen og er ikke inkluderet kampagnetilbud er dem, der fungerer bedst.

2-Vælg sorte eller hvide baggrunde.

3-Det vigtige er bilen, ikke mennesker. Ad effektivitet øges, når vist billeder af køretøjer, og kun til gavn for mennesker, når de vises ved siden af ​​bilen.

4-Han taler om pålidelighed og gennemprøvet succes. Sikkerhedsforanstaltninger beskeder, pålidelighed og præmier vundet er de mest effektive værktøjer.

5-Tillad brugeren at skabe deres egen model. Forudsat internetbrugeren mulighed for at sætte dit eget køretøj, herunder ekstra elementer som den finder hensigtsmæssige og kontrollere prisen formår at tiltrække en masse opmærksomhed til reklamekampagne.

Når du tænker på biler, hvad mærke du først kommer til at tænke på?

Toyota og Ford dominere sind internetbrugere, måske fordi deres kampagner har gjort mere indtryk på potentielle købere. De følges i rækkefølge Opel og slangebøsse.

Og når de tænker på et premium brand?

Som det er Lexus i dette tilfælde katten til vand tager. Abonnenter BMW, Cadillac, Mercedes og Audi.