Mobil radar ankommer drev, der simulerer en fejl

Mobil radar ankommer drev, der simulerer en fejl

Hvis der picaresque at undgå at blive idømt en bøde for faste og mobile radarer, hvordan man ikke vil have på siden af ​​autoritet. Dette følger en stævning indgivet den 21. maj af Unified Association of Civil Guards Huelva (AUGC-Huelva) hvor det påstås, at nogle civile vagt for at forhindre borgerne kan fornemme tilstedeværelsen af ​​den mobile radar køretøj, sætter fra vejen med hætten op, der simulerer en fejl.

Denne radar er blevet placeret i flere steder i provinsen Huelva og selv han har 'snydt' til andre kolleger, der stoppede for at hjælpe ham, tænker det var en handicappet køretøj.

Tilsyneladende, Denne praksis er forbudt verbalt af chefen Kaptajn Delsektoren. Men reglerne i foreningen er klar over i sin titel 8 radar og arbejde dig op, siger han det hastighedskontrol skal godkendes af den provinsielle trafik, når mulige signaler plader blev aktiveret va-riable på steder, der er installeret eller alfanumeriske skabeloner beskæftiger ikke mindre end en km derfra, under hensyntagen til den infrastruktur af vejen. "Under ingen omstændigheder vil blive placeret skjulte køretøjer. Dette forhindrer ikke parkering, så de kan gå ubemærket som forpligtet sig styre radaren. "

Ifølge AUGC-Huelva "den skatteopkrævningen indsats er mere end tydelig, og vi mener, at denne praksis, Det er uetisk, heller værdig og Det er gjort for at fordømme de flere Qua driverer, i strid med de interne regler i trafikken og direkte ordrer fra kommando af Subsektor. "

Du kan også være interesseret

Radar alarmanordninger Real-tid og arbejde

14 spørgsmål om radarer, der måske desconozcas