Infiniti Q30 1.5d, prøvde sitt mest anbefalte versjon

Test: Infiniti Q30 1.5d, en øvelse dristighetTest: Infiniti Q30 1.5d, en øvelse dristighetTest: Infiniti Q30 1.5d, en øvelse dristighetTest: Infiniti Q30 1.5d, en øvelse dristighet

avstigning i mer salgs segment og i et svært krevende marked (og allerede opptatt av mest etablerte merkevarer) villig til å tilby en kompakt bil som ligner på de han er, i seg selv, synonymt med ingen tvil katastrofe. derav i Infiniti har satset denne gangen for å lage en slik personlig produkt som den nye Q30 å utvikle sin mindre og håndterbare forslaget, distansert begynnelsen av den klassiske Audi A3, BMW 1-serie, Volvo V40 ... og også kompakt SUV som vil takle QX30.

den Infiniti Q30 det er foreslått som en Alternativt veldig annerledes alle av dem, uansett hvor mye deres sjefer for å få noen detaljer som formen på nøkkelen, plassering av setejustering knottene på forsiden dører, instrumentering og selv slå signaler med integrerte viskeren kontroll, avdekke nye Infiniti Q30 dette faktisk som en bil Mercedes tekniske basen, spesielt det basert på GLA. Dette kan gå ubemerket for mye av det offentlige, og selv hvem som skal tolke det som en merverdi. Selv om det er rettferdig å kjenne hvordan tuning chassiset er arbeidet med Hyundai, du har skrevet et personlig preg både i form og i den siste stasjonen.

Infiniti Q30 InteriorInfiniti Q30: centimeter og følelser

med 4,43 meter lang Til sammen den nye Infiniti Q30 er den største Premium compact av tiden, men da fremhever spesielt innenfor sin amplitude. Baksetene er mindre at de fleste av sine rivaler, selv om de tjener folk fra rundt 1,70 meter høy, og støvelen kan ikke sies å være lyse. Selv om svært vanlige former, det har ikke nådd den annonserte kapasitet: er Det har holdt seg på 340 liter sammenlignet med 430 godkjent. Årsaken er høyttaleren plassert under gulvet. I stedet forsetene tilbyr ikke nok plass selv om du har soltak og har sjenerøst store seter og en fin fluffy, de hvor det ser ut til å veie kilometer vei til jobb eller på tur.

Under slike forhold er det når vi vil innse Adelen avstøpning ny Infiniti Q30 og hvordan det har blitt stilt for å sikre komfort fremfor kriterier. De har gjort sine ingeniører med en meget balanserte fjæring, som samtidig opprettholde jevne bevegelser tett kontrollert både buet legeme og absorbere støt, og en retning som selv om den er fast når det kommer til parkering, trenger man ikke å bli nervøs allerede sirkulerer med høy hastighet. den berørings ratt, pedaler og manuell girkasse velger 6-trinns har også tjent oss godt nøyaktig og hyggelig.

Rangere bilen gratisInfiniti Q30 1.5d: motor

sikkert dette god ramme Infiniti Q30 er det perfekte supplement til pålitelig adgang motor (kilde i dette tilfellet Renault) ja det skinner mer for faktisk forbruk svært lave tilbud (beveger seg i bare 5,3 l / 100 km motorvei og 5.7 l / 100 km gjennomsnitt) Ved sin skyvekraft. Og også her det tynget av ekstra kiloene som støtter denne Q30 mot konkurransen (oss har veid 1.530 kg Total, til 180 i løpet av, for eksempel, en A3 Sportback), Det er noe lavere enn sine rivaler i ren akselerasjon: 12.3 sekunder Det har tatt oss til å fullføre 0 til 100 km / t. Og når forbikjøring fullført: brukt 20.39 sekunder å passere i Sjette hastighet på 80-120 km / t.

I stedet, denne versjonen 1.5d Infiniti Q30 med 109 hk, Det er ekstremt progressive, ikke bare turbo effekt, og holder engasjert høygir veien klar for en stund selv på bekostning av å ikke ha en enorm respons på gasspedalen. Hvis vi legger en mer enn godt utstyr (Top Premium Tech i vår test enhet, som allerede inkluderer nøkkelfri adgang, airbag kne, Alert endring kjørefelt, visjon kamera, assisterende bjelke eller skinn), gjenstår det bare å si at denne nye Infiniti Q30 i sin egen rett er et flott alternativ til den vanlige kompakt Premium, som også tilsvarer i prisen: denne gangen versjon 1.5d av i underkant av 27 000 euro.

Infiniti Q30 1.5dInfiniti Q30 1.5d

destacable: Komfort, differensiering og flott utstyr.

forbedres: Thrust motor, bak romslighet og bagasjerommet.

Du kan også være interessert i:

Infiniti Q30: Prisene for Spania

Infiniti Q30 vs BMW 1-serie: to kompakte luksus

En test Infiniti Q30 2.2D