Er du interesseret i faktisk at købe en elbil?

Er det rentabelt at købe en elbil?Er det rentabelt at købe en elbil?Er det rentabelt at købe en elbil?Er det rentabelt at købe en elbil?

Måske på et tidspunkt, du har rejst At købe en elbil og efter at have set pris, er du har fjernet lysten til at fortsætte. Er det rentabelt at købe en elektrisk? Men frem for alt, Hvornår vil kompensere købet? Den høje pris på disse modeller, mere sammenlignet med traditionel forbrænding, er en barriere for mange bilister. Og vi taler om forskelle, som i den foreliggende sag som eksempler Vi sætter en Renault Clio og Renault Zoe, af mere end 10.000 euro fra hinanden. Renault tilbud, for eksempel mulighed for at leje batteriet, hvilket i høj grad sænker prisen, men til gengæld vil vi nødt til at betale et månedligt gebyr for at leje det. Gebyr i de korteste tilfælde er 69 euro og en årlig kilometertal på kun 7500 km.

Selvfølgelig, huske på, at på købstidspunktet, vil elbilen være fritaget for at betale registreringsafgift. Hertil kommer, at lanceringen af ​​Movea dage siden Plan, 5.500 euro tilskud til køb af en bil af denne type, hvortil skal lægges hjælp fra dealeren.

Når den er gemt på købsprisen, de er mere fordele, som vil tippe balancen til fordel for elbiler. Den første, omkostningerne som følge af vedligeholdelse. For en model med disse funktioner vil du gøre færre besøg i værkstedet. I modsætning til forbrændingsmotorer, elektriske kræver ingen periodisk vedligeholdelse. Med elbilen glemme tandremmen, tændrør, olieskift, brændstoffilter, luftfilter... Forskellene begynder at gøre det klart fra det andet år af køretøjet og dræbte omkring hundrede euro for elektricitet.

Når det er rentabelt at købe en elbilEn anden faktor, der klart vil hjælpe selv ting ud mellem de to teknologi er omkostninger brændstof. Med korrekt hastighed derhjemme, kan vi komme til at spare halvdelen af ​​udgifterne til elektricitet. Dette kan oversættes til betale mindre end én euro per hundrede kilometer, med mere end seks euro i gennemsnit, vi ville skulle betale for at gå de samme kilometer med en dieselbil.

Bortset fra den faste omkostninger, der er forbundet med vedligeholdelse og brændstof, Også i dag til dag, vil vi finde andre måder at spare elbilen. Sig forbrændingen model, du er tvunget til at betale et månedligt parkeringsplads, med elektrisk omkostninger at parkere i byen kan være nul, da det er fritaget for at betale parkering i områder reguleret.

Du kan også være interesseret

- grønt lys til den første motorvej for elektriske trucks

- Fordele og ulemper ved elbiler

- BMW allerede sælger flere elektriske og hybride sport

- Hybrid og elbiler mere solgt indtil nu i år