Oplev en verden af ​​campingvognen med område til autocampere LIFE

Oplev en verden af ​​campingvognen med område til autocampere LIFE

Det omfatter aktuel markedsinformation autocampere, nyheder og tendenser, Rejser og Ture udendørs og de bedste ideer og tips til at nyde denne særlige måde at rejse.

praksis udendørs sport fritid, nyde naturen og glæden ved at rejse, er aktiviteter hver dag tilføje flere fans og familier, blandt andre ting, kræver særlige køretøjer, der passer til din smag og behov. Det er her, kommer i universet af autocamper og dermed forskellige versioner Camper og de forskellige konfigurationer af autocampere, køretøjer, sammen med en sund måde, eventyrlysten, dynamisk, rejsende og sport liv, er den sande sjæl og essens Autocamper Life, en publikation de sagkyndige hænder udgivelse gruppe Motorpress iberiske Han når frem til kiosker med sit første levering.

Autocamper Livet er en mangesidet publikation Det omfatter nye modeller kommer på markedet, dens funktioner og tekniske aspekter, nyttige tips og alle de detaljer, der påvirker i form af regler og lovgivning og rejser og de mest interessante ruter, der alle på udkig efter en samlet og integreret sund friluftsliv koncept. Et projekt, der har til formål at informere både dem, der er nysgerrige omkring denne form for rejse og begynde at leve og tænke i denne verden, og dem, der allerede har kilometer bag sig.

Autocamper nummer 1 Livet kan komme i kiosker og sædvanlige salgssteder kun 1,95 €.

Du kan også være interesseret

Autopista magasin 2969: 10 testede biler

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis