Øger bageste rum af din bil med RiveMove

Øger bageste rum af din bil med RiveMove

Det kaldes RiveMove og tjener til at maksimere plads i den bageste del af bilen, når en eller flere barnesæder er ved at blive installeret (SRI). For at placere, køretøjet kun skal have Isofix, ligesom SRI, at være Gruppe II og III. Systemet understøtter 90% af flåden og 100% af stolene.

Fem steder, hvor der tidligere var fire

Forklare på en enkel måde, RiveMove er et metal bar på den ene side bærer to gribere Isofix, ligner iført en SRI: de er i overensstemmelse med Isofix forankringer du har bilen. På den anden side, er der to ankre fastsættelse, Svarende til køretøjets bære: Isofix klemmer på dem SRI er indsat.

Metalstangen har en guide og fire huller, der tillader forskydning af fastsættelse ankre 50 eller 70 mm til siden. Med opnås denne bevægelse, at stolen, en gang er fastgjort med RiveMove, den bevæger sig og nærmer sig døre, resulterer i en forøgelse af plads i midten bag, giver flere voksne rejse komfortabelt og mere sikkert, at være i stand til at støtte ryggen på ryggen.

Mere sikkerhed for barnet

Det spørgsmål, der kan opstå, er, om at bringe med RiveMove barns stol til døren af ​​bilen er mere farlige i tilfælde af en ulykke. Den er ikke fordi at bruge denne enhed reducerer op til 20% af værdien af ​​hjerneskade i tilfælde af uheld at minimere rotationen effekt, der opstår, når sædet og barnet i en sidekollision rotere. Denne bevægelse kan forårsage alvorlig skade på den lille, da hans hoved ramte døren og endda mod bagsiden og høreværn stol.

Derudover test-teknologi RiveMove -testet i en uafhængig international teknologicenter, CSI S.p.A.- krediteret denne enhed absorberer noget af energien modtaget i en ulykke, hvilket reducerer barnets styrke og dermed skader i tilfælde af uheld.

Kompatibel med alle stole fra gruppe II og III

Flyt Rive understøtter 100% af bilsæder gruppe II og III er udstyret med Isofix, Isoclic eller lignende systemer. Snart øge kompatibiliteten med stole Grupper 0 og I.

Den er testet for SRI installeret i bilen i retning af varemærket, at modsat roterende med trepunktssele, med Isofix og bageste vindue sæder. Du kan ikke bruge den bageste centrale torv eller fortove syv-personers biler (Klapsæder).

Når det er installeret, kan RiveMove installere og afinstallere når du vil; proceduren er ens og lige så enkelt, at påføre og fjerne et SRI med Isofix.

Pris: 199 euro for to enheder

nu, RiveMove har en salgsfremmende pris af 199 euro for to enheder (Du kan købe enkeltvis), der repræsenterer 20% mindre end den normale sats. Marketing er online, via internettet www.rivekids.com

Du kan også være interesseret

De fem autostole til børn, der ikke sikkerhed

Børn i bilen 5 gange af usikkerhed i tilfælde af uheld

SiestUP: collar børn sikre på ture