Må ikke købe bil: Lej den og dele den

Må ikke købe bil: Lej den og dele den

Virkelig du har brug for at have en bil ejet? Vil du være i stand til at dele at minimere, hvad det koster at holde det? amovens, enterprise mobilitet selskab, der allerede har overbevist mere end en million mennesker i Spanien af ​​fordelene ved at dele og leje et køretøj. Nu, takket være en ifølge ALD Automotive, tilbud leje for personer: en altomfattende giver dig også mulighed for at genudlejning biludlejning, når den ikke er i brug.

Bil på 2 minutter

Leje til privat ALD giver dig mulighed for at vælge mellem flere muligheder køretøjer fra forskellige producenter og kategorier; for eksempel er der bymodeller såsom en Ford Fiesta, Kia Sportage SUV som præmie som en Mercedes klasse C eller kommerciel som Fiat Doblò.

Sådan ansøger du om særlige leasing ALD er meget enkel. igennem bane eller applikation amovens vælges mellem de foreslåede modeller og en anmodning er sendt. På bare 30 sekunder brugeren kender du kan få adgang til dette tilbud og modtage et digitalt kontrakt med alle forhold.

I hele denne proces, er kunden rådgives af en agent ALD løse enhver tvivl, der opstår. Desuden er det muligt bede en anden bil den foreslåede og selv adgang til køb af køretøjer når lejekontrakten udløber, er fastsat i standard 36 måneder.

Og hvis du ønsker at spare gebyret, jeg realquílalo eller andel

Derudover som lejeudgifter sker gennem amovens kunden kan din bil til at dele med andre brugere eller leje til enkeltpersoner. således udgifterne til det månedlige gebyr kan nå betydeligt reduceret, og endda forsvinde. Amovens og ALD anslår, at ca. 50% af biler på markedet vil drage fordel af denne delte mobilitet.

For den nærmeste fremtid, er ALD og amovens studere forskellige formler, at mobilitet, som offer bruges fra afslutningen af ​​dens egen leasingkontrakter eller forskellige typer kontrakter, herunder skræddersyet til hver enkelt kunde biler.

Du kan også være interesseret i:

Leje en bil: 5 nøgler, som du kan være interesseret

Hvad du ikke har biludlejning ejer

Leje for personer med Worten: bil og ny mobil hvert år