10 point til at overveje at købe en cabriolet

Køb en cabriolet: fordele og ulemperKøb en cabriolet: fordele og ulemperKøb en cabriolet: fordele og ulemperKøb en cabriolet: fordele og ulemper

1. Køb en cabriolet: nødvendighed eller indfald?

den brug er ikke en mulighed, når dekanteres ved en cabriolet. Langt størstedelen af ​​tiden er Caprice, og dette er forbundet med udtrykket: "nyde følelsen af ​​frihed". hvis du virkelig gerne køre og du har budgettet til overs, kan du smage fornemmelser der tilbyder en cabrio.

2. Køb en cabriolet: prisen

en cabriolet Det behøver ikke at være dyrt. Selvom det hele afhænger af, hvad du søger. Bemærk, at den specifikke manual ...- teknologi Lona hætte, metalplader, kan automatisk stige endelige pris på bilen. I mange tilfælde turisme er en variant cabriolet krop hjemløse, at modellen, i nogle tilfælde stor efterspørgsel, så prisen er ikke særlig høj. Der er også små til meget god pris.

3. Køb en cabriolet: begrænset antal passagerer

den seater konvertible pladser er begrænset. Ikke kigge efter en cabrio at gå med mange passagerer, fordi antallet af pladser er begrænset: de har tendens til at have to eller fire højst. Derudover bagsiden er noget smallere og med mindre benplads. Konvertible er designet til at nyde føreren, ikke de andre beboere. Husk, hvis du har familie.

Lidt cabriolet kapacitet4. Køb en cabriolet: kuffert med lidt kapacitet

i konvertible Du har lidt plads til rådighed til last i bagagerummet. Ligegyldigt hvor stor og lang model der vælges. Hætten er sædvanligvis lagret i den, hvilket resulterer i et tab af kapacitet. Tjek den plads, du har tilbage til en kuffert eller trolley, fordi sandsynligvis kan du ikke tage meget mere.

5. Køb en cabriolet: typer efter lofter

hvad tag foretrækker du? Ikke alle konvertible har samme type tag. Her er de forskellige typer af lofter og åbne dem.

- Cabriolet med optrækkelige hardtop: De er måske langsommere til at åbne foldetag og optager mere trunk plads, men dens isolation er bedre. De er altid elektrisk og kræver mindre vedligeholdelse.

- Cabriolet med stof tag: Først var de alle manuelle, men nu er de fleste er elektrisk. De har stadig bedre isolering og normalt har en bredere vifte af farver. Vedligeholdelse er mere specifik.

- Targa cabriolet tagtype. stive legeme struktur men tagåbningen er fuld, og holde fjerne de aftagelige dele. Normalt er det opdelt i to dele, således at den kan køre kun ét element placeret.

- Cabriolet med soltag: De er rollable presenning eller ark. Er lofterne, der gør det mellemliggende trin, før en cabriolet, med en overlegen til konventionel folde tagflade.

I øvrigt, Solar biler eller cabriolet er ikke panoramatag.

Cabriolet bil: benzin eller diesel6. Køb en cabriolet: Diesel eller benzin

Det samme, som hvis du var på udkig efter en konventionel bil, er det vigtigt at være klar over det motorisering deraf. I tilfælde af en cabrio er det vigtigt at tage hensyn til rumorosidad motor. Det vil være hensigtsmæssigt at vælge en motor, der ikke gør for meget støj.

7. Køb en cabriolet: sikkerhed

er forsikring? den konvertible sikkerhed roll-over kan blive meget lavere end for en hardtop bil. Vi bliver nødt til at se på nogle aspekter såsom sikkerhed roll-over barer.

8. Køb en cabriolet: brug og antallet af personer i familien

Før du foretager beslutningen ... at tænke som primært vil du bruge, og hvor mange der er i familien. Rush, når du kommer til at shell penge nok, det er forkert, da er suset.

9. Køb en cabriolet: Forhandler omfattende test

Test og test. Ikke værd at "plante backsides" i førersædet. Hvis du går til en forhandler, du bede om at teste bilen og røre, hvad du har at spille. Skal kontrollere driften af ​​åbning og lukning af taget og lækager.

10. Køb en cabriolet: kørsel sæson

Selvom du kan køre på alle tider af året med den cabriolet, Ideelt gøre i disse pausen, dvs. Efterår og forår. med en cabriolet Det skal være mere end nogensinde til stede regn, allergier og forurening af de byer, hvis du ønsker Roadster.

Du kan også være interesseret

- Cabrioleter biler, der bruger mindre

- Den billigste cabrioleter tid

- Top 10 klassiske konvertible historie

- Sammenlign op til tre biler på en gang

- Alle faktiske forbrug af biler

- Nye bilpriser

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis