De mest fantastiske elbiler i 2016

De mest fantastiske elbiler i 2016

sandsynligvis 2016 involverer et punkt bøjning i historie af elbiler. Måske skandale ændring af emissioner kontaminanter Volkswagen Det har bidraget til dette, men sandheden er, at vi forlader 2016 med udsigterne for disse meget forskellige fra dem i et år siden fremdrift. Nu er der mange flere muligheder, både at købe som planlagt for de kommende måneder, selv med ankomsten af nye producenter; den autonomi ikke længere et stort problem, der spænder i flere tilfælde over 400 km godkendelse; hurtigere genopladning, med flere tankes brændstof i vores byer og og prisen er ikke så eksklusiv.

Lad os se, hvad der er de modeller, der af den ene eller anden grund har skabt større forventninger er.

Faraday Future FFZERO1

De californiske selskab udstiller i denne bilspil prototype FFZERO1 med Faraday Future 1000 CV den modulær platform som fra 2018 vil spille sine produktionsmodeller. Det vil være meget fleksibel, med mulighed for at have én til fire motorer og et system af batterier kæde.

Hyundai Ioniq

Ioniq med det koreanske selskab tillader under en samme krop vælge tre typer af fremdrift, såsom bil elektrisk, hybrid eller hybridækvivalent stik. Den første, allerede en realitet, annoncerer en autonomi på 280 km, Det har 120 hk og vil være til salg i foråret 2017 fra 34.500 euro.

Jaguar i-PaceJaguar I-Pace

Den første elbil vil være en britisk virksomhed 5-sæders SUV, med to motorer med at udvikle 400 hk, med som accelererer fra 0 til 100 km / t på 4 sekunder, og autonomi op 500 km. Jaguar forventes at I-Pace hits forhandlere i 2018.

Leeco LeSEE

Forslaget Leeco kinesisk producent med LeSEE tilbyder en dejlig sedan luft coupé hurtigere, billigere og salg før Tesla S.

Generation Mercedes EQ

Præsenteret på den sidste Paris Motor Show, denne prototype er ikke kun udsigten over underskrivelsen af ​​stjernen i elektrificering af køretøjer, men hæver Familie arkitektur for elbiler som vil gå på salg i 2020.

NextEV NIO DS9

Selvudråbte som elbil hurtigere verden med den hurtigste omgang bil af denne type Nürburgring (7: 05.12), Kinesisk NextEV NIO DS9 har fire motorer udviklet i fællesskab 1360 CV med som accelererer fra 0 til 100 km / t på 2,7 sekunder og når op 313 km / t. Lover en rækkevidde på over 400 km.

Tesla Model 3

Sandsynligvis en af ​​de højeste antal modeller har fanget overskrifter verden over. Efter Roadster, Model S og model X eksklusivt nu kommer turen til denne Tesla Model 3 er en sedan fem pladser, med funktion autonom kørsel, 350 km autonomi, en acceleration fra 0 til 100 km / t på mindre end 6 sekunder og en amerikansk pris omkring $ 35.000, der vil gøre det mere tilgængeligt for andre lommer. Endelig introduceres i salget af store masser, men det er stadig at se, om de kan opfylde hele efterspørgslen-og har omkring 400.000 pedidos- og hvis operationen er rentabelt, hvis, som det ser ud, det udvider sig over tid.

Venturi VBB-3

Den fortjeneste Venturi VBB-3 var at slå den verdensrekord hastighed med en elbil er registreret i Salt Lake Bonneville (USA) 495 km / t, langt fra den mere end 600 km / t, som den er beregnet til.

Volkswagen-id

Det er det første vigtige skridt til en familie af elbiler. Ja, de er allerede på salg på e-golf og e-Volkswagen Up!, Men det id vil være den første til at få den modulære kit. Golf elektrisk repræsenterer en nyt design DNA brandet, stor livability og modularitet, en bageste motor 170 hk og forskellige størrelser af batterier med -emplazadas under gulv- autonomier på 100 til 600 km der vil sænke prisen på bilen, afhængigt af behovene i de enkelte chauffør rækkevidde. tilgængelig siden 2020, i 2025 det vil frigive den fuldstændig autonom kørsel, med et udtrækkeligt hjul, der forsvinder, når den aktiveres.