Volvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch, dobbelt kobling igen lastbiler

Volvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch, PengeskabVolvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch, PengeskabVolvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch, PengeskabVolvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch, Pengeskab

I scenariet raffinement teknologi, der dominerer de nyeste generationer af lastbiler, Volvo lastbiler blot medtage i sit sortiment FH13 I-Shift dobbelt kobling dobbelt kobling.

Historisk udtrykket "Dobbelt kobling" Det er nævnt ændringer ikke synkroniseret, omstændighed tvinger trin to gange koblingen at udligne omdrejningshastigheden af ​​motor og transmission til at indsætte gearene.

kasse I-I Shift Dual Clutch den Volvo FH13-500 inkorporerer to koblingsskiverne og to primære akser koncentrisk med indgribende tandhjul permanent. Hvilket er aktive arbejder med en af ​​de koblinger, mens de andre arbejder med den anden og kan forvælge den næste hastighed på forhånd.

Denne gang forandring i Volvo FH13-500 er næsten øjeblikkelig uden tab af drejningsmoment, en kendsgerning, der bidrager til besparelse brændstof. Denne nye boks har tre grundlæggende gear med Bender rækkevidde og spliter, der bliver tolv relationer fremad og bakgear effektiv. Den sidste hastighed multipliceres eller overdrive, hvilket kræver et forhold på kortere gruppe.

med den I-Shift Dual Clutch Volvo FH13-500 Det opnås næsten perfekt i doseringen magt og drejningsmoment, og at der på alle tidspunkter mekanikken er at levere ydelser uden afbrydelse, vil en præstation, hvis evolution følge nøje.

I dette tilfælde I-Shift Dual Clutch den Volvo FH13-500 Den suppleres af en motor Volvo 500 hk D13K i Euro 6-versionen, opnåede vifte af emissioner takket være SCR ved reduktion katalysatorindsprøjtning AdBlue og partikelfilter ved hjælp af en let gas recirkulation EGR Det handler indtil motoren når den optimale driftstemperatur.

Volvo lastbil dobbelt koblingVolvo FH13-500: motor, detalje

Den D13K er en blok seks cylindre online, lang karriere, 12,8 liter, monoblok topstykke med overliggende knastaksel, fire ventiler per cylinder og indsprøjtningssystem højtryks-elektronisk styring. De vigtigste tilbehør og fordeling er drevet af kædehjul på bagsiden. Den er udstyret med motorbremsning Volvo VEB + levere en effekt på 510 hk tilbageholdelse.

Blandt de punkter af teknisk inkorporerer interesse Volvo FH13 du er nødt til at tage højde for den nye Elektrisk rangering retning VDS (Volvo Dynamisk Steering), som af en motor hjælper, når manøvrering stramme håndteringen, når vi kører på vejen. En anden fordel er, at det isolerer hjulet af uregelmæssigheder eller ruhed af asfalt.

På den anden side, indeholder denne traktor et Globetrotter XL for en enkelt chauffør. Det er den største kahyt tilbyder Volvo Trucks og blandt sine nyheder vil bemærke den nye transmission kontrol med fire knapper, der er installeret på instrumentbrættet eliminerer traditionelle Castillete ligger lige sæde driver løsning, der forbedrer intern forsendelse, men som, i stedet har en position ikke alt for vellykket ud fra et ergonomisk synspunkt.

Med alle disse faciliteter i Volvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch viser en afbalanceret adfærd opnå en gennemsnitshastighed på 86,07 km / t og brændstofforbrug 32,68 l / 100 km. Marche er overvældende uden ryk, som om det var en sekventiel forskydning, hvorved der undgås tab eksisterende inerti i konventionelle automatiserede bokse. Tilføj funktionen EcoRoll ændringen er til rådighed, når efterlades uden Fartpilot.

I afsluttende huske, at denne lastbil inkorporerer eller ESP stabilitetsprogram og Fartpilot Predictivo understøttes af systemet I-See, via GPS, der kan "genkende" terræn, der vil bevæge sig og dermed vælge den mest passende hastighed for hver sektion for maksimal energieffektivitet.

For så vidt angår aktive sikkerhedssystemer understrege systemer meddelelse om ændring af karriere og avancement og automatisk nødopbremsning.

Volvo FH13-500 I-Shift Dual Clutch. ark

drivaggregatet

motor

Inline seks, fire ventiler pr cylinder og injektorer.

emissioner

Euro 6 af SCR og EGR-systemer lys.

forbrug

32,68 l / 100 km til 86,07 km / t

forskydning

12.800 cc

magt

500 hk ved 1.800 rpm 1.400

par

255,1 Mkg på 1.000 til 1.400 omdr./min

forandring

I-I Shift Dual Clutch

hastigheder

12 + 1

Gruppe forhold

3,10: 1

suspensioner

foraksel

Parabolske to ark med støddæmpere og stabilisator bar armbrøste.

bagaksel

Diapres fire pneumatisk og elektronisk styring.

BREMSER

foraksel

ventilerede skiver

bagaksel

ventilerede skiver

motorbremsen

Lukning kegle på udstødningen.

Sekundær bremse

VEB +

VÆGT

tara

7,890 kg

MMA

40.000 kg

Du kan også være interesseret

- Den Megatrailer allerede cirkulerer i Spanien siden februar

- Grønt lys til cirkulation af megacamiones 600 tons i Spanien

- Lastbiler bedste sælgere i Spanien i 2015