ABC-driver om vinteren

Der er fire forskellige størrelser af disse sager.En bøsning med et elastisk, passer dækket.Kæder, strammere bedre.Spikes Spider og kaldte Centrax.

muligvis, snekæder være din bedste allierede i at overvinde disse vanskeligheder. Men det er ikke altid let at sætte kæderne.Direktøren for Trafik, Pere Navarro, erkendte ikke længe siden, at "sætte kæderne ved lave temperaturer, is og i visse tilfælde det koster en masse, det er ikke så simpelt."Derfor vil vi give dig accelererede kursus hvordan du installerer dem, hvad du køber, og hvordan du vedligeholde dem. Som et billede siger mere end tusind ord, gå ikke glip af video vi tilbyder i denne retning. Vi fortæller dig trin for trin, hvordan at handle.

ABC-driver om vinterenABC-driver om vinteren
Se v årse videoer
ABC-driver om vinteren
ABC-driver om vinteren
  • Sådan at sætte kæder?
ABC-driver om vinteren
ABC-driver om vinterenABC-driver om vinteren
-Praksis derhjemme til at lære at samle dem hurtigt.
- Hav altid en kraftige handsker til at holde hænderne køle dig også.
- Du er nødt til at bruge dem, når sneen ophobes.
- - De skal altid placeres i wheel drive. Køretøjer AWD føringen på forakslen.
- Hvis der let sne, det er bedre at gå efter de mindre rejste områder af vejen: der, vil kæderne greb bedre. Når mere, vi cirkulerer følgende mærker af andre køretøjer.
- Den maksimale hastighed, der kan bevæge kæderne er 50 km / t.
- De vil blive demonteret, når sneen forsvinder. Efter brug skal de vasket med varmt vand og tørre for at undgå rust.
Husk, at strenge er den eneste løsning, der garanterer mobiliteten på sne. De "sprays" der sprøjtes på -den dæk kæde kaldet gylle kun give en midlertidig adhæsion og, skønt de kan være nyttige i en nødsituation. Desuden er dens brug ikke er tilladt på den åbne landevej.
Flere typer af kæder og dens pris kan variere fra 20 til 300 euro. Den enkleste er dem, der ikke tager spænding, men det er værd at os med nogle, der har denne enhed: de er ikke meget dyrere og vil undgå os at skulle stoppe for at stramme, når vi begynder at skyde dem. Desuden forbliver de fokuseret og reducere vibrationer.
ABC-driver om vinterenABC-driver om vinteren
se videoerse video
ABC-driver om vinteren
ABC-driver om vinteren
  • Forskellige kæde systemer
ABC-driver om vinteren
ABC-driver om vinterenABC-driver om vinteren
Hvilket de har en diamantformet tegning De tilbyder en "ekstra" sikkerhed, fordi dækket altid finde links, som at betræde. Nogle af dem har isbryder ringe i det centrale område. De er dyrere, men også er mere egnet til intensiv brug.Blandt de mest moderne apparater kaldes Spikes Spider og Centrax. Begge svarer: en ramme af modstandsdygtigt materiale strækker sig langs slidbanen. Den væsentligste forskel mellem de to modeller er, at førstnævnte kræver forudgående installation, mens den anden, no. Begge giver et fremragende resultat, selv om de er voluminøse og optager meget plads i bagagerummet. Dens pris er omkring 300 euro, afhængig af dækstørrelse.Når du køber dem, se på foranstaltninger af dæk til at købe en kæde, der støtter dem. Du ved, at disse data er skrevet på siderne af hjulene. Du vil også være i din betjeningsvejledning. Generelt i kæder kasser en liste over foranstaltninger, hvor er nyttige vises.Samlet set et godt råd, når de køber dem er at evaluere brugen, at vi vil give dem. Hvis vi skal bruge på daglig basis, for eksempel for at arbejde, er det bedre at vælge en god kvalitet, selv om de er dyrere. I stedet for at få os ud af problemer kan tjene næsten enhver streng.
Bare tryk på det spanske marked kalder stof kæder. Virksomheden producerer den norske AutoSock og er en simpel kappe med en elastisk, passer dækket på få sekunder.Stoffet, der består ikke glide på sne eller is, og dens skabere siger, at de er lige så effektive som traditionelle. Desuden fokuserer de alene på hjulet, ikke vejer, kan vaskes og opbevares overalt.

I øjeblikket de koster mellem 90 og 100 euro, en pris, der kan synes højt, hvis vi ikke vil bruge dem meget. Men lidt bevandret når bilister sætter kæder vil glemme prisen bare for at se, hvor nemt det er at placere denne norske "opfindelse".

Stof kæder sælges i fire forskellige størrelser: 54, 58, 62 og 66. Det er ønskeligt at vide, fordi denne nummerering ikke matcher de typiske tællinger producenter af metal kæder. Når du køber dem, se på de instruktioner, der er trykt på posen. I dem kan du finde ud af, hvad der er den størrelse, du har brug for din bil. Så vi kunne vide, kan bare alle meget lette jorder, såsom Suzuki Jimny bære. Producenten anbefaler ikke nogen anden 4x4 på listen over modeller, der kan montere.

Når circulemos kæder vil forsøge at øge afstanden sikkerhed og ikke overvinde en hastighed på 40 km / t, fordi hvis vi har brug for at stoppe, vil bremselængden øges.Efter at have gået de første par meter det er egnet stramme kæden, fordi med bevægelsen har været i stand til at tabe nogle spændinger. Når den ikke er nødvendig til brug, vi gå videre til adskille, fordi dens misbrug nedbryder fortovet og ubehageligt kørsel, fordi de producerer støj og vibrationer.til starten Vi bruger det samme mønster vist for isen, dvs. ved den anden hastighed og vil forsøge at indsætte de højere gear, der giver os mulighed for motoren. til ned en havn eller en skråning udtalt bestræbelse på at hjælpe motorbremsen hjælp lavere gear.Loven kræver anbringelse kæder eller andre godkendte anordninger mod udskridning på mindst et hjul på hver side af køretøjet eller bruge specielle dæk (kontakt eller søm).